Защо да се подложим на козметичната процедура – вагинално подмладяване?

момиче

Съществуват множество козметични процедури, които имат за цел да подобрят визията на дамите и да ги накарат да се почувстват по-добре. Напоследък модерно става и лазерното вагинално подмладяване, което има за цел да увеличи еластичността на влагалището. Преди да се насочите към поредната модна процедура, е добре да научите подробности за това, кога е препоръчителна и дали се нуждаете от нея. Днес ще ви предложим малко повече информация за този метод. Вече много дами избраха вагинално подмладяване в Wave skin&body care center като място, в което откриват професионална консултация и добри специалисти, на които да се доверят.

Какво трябва да знаем за козметичната процедура вагинално подмладяване?

Едно от основните неща, които интересуват клиентите, е какво точно представлява този метод. Вагиналното подмладяване трае около 30 минути и е неинвазивно лечение. Използва се специален накрайник, който се поставя във вагината, за да стимулира производството на колаген, посредством ултразвукови импулси.

жена

В резултат на това микроциркулацията в областта на влагалището е засилена и съответно то се усеща стегнато и еластично. Ползите на тази процедура се състоят в това, че не изпитвате никаква болка, а само леко моментно затопляне. Това, че лечението е неинвазивно, кара доста дами да се доверят и да си създадат по-голям комфорт и самочувствие. Постигнатите резултати са трайни, а също така няма процес на възстановяване, след лазерната интервенция.

В кои случаи тя е подходяща?

Лечението с лазер за вагинално подмладяване става все по-популярно, защото спокойно може да се използва в различни ситуации. Днес от Waveestetic.com ще ви дадат няколко конкретни примера за това, в кои случаи процедурата е препоръчителна:

  • помага при сухота и дискомфорт – подобни неприятни симптоми изпитват дамите, при които е настъпила менопаузата и нивата на естроген и прогестерон са намалели. Лечението ще увеличи производството на колаген. Това от своя страна действа благоприятно върху усещането за сухота. Кръвният поток в областта ще се засили, което стимулира естествените процеси в тялото;
  • при уринарна инконтиненция – жените раждали по естествен начин се оплакват от отслабване на мускулатурата в областта.  Лазерният метод за вагинално подмладяване ще елиминира неудобните изпускания на урина, защото тъканите са възстановени и стимулирани да произвеждат колаген;
  • сексуалната реакция се подобрява – възстановяването на тъканния тонус оказва благоприятен ефект и върху сексуалното удовлетворение.

Съществуват редица модерни козметични процедури, които бихте могли да изпробвате и да се уверите в положителния и дълготраен ефект, който те осигуряват. В случая е важно лазерното вагинално подмладяване да се извърши прецизно от професионалисти. Те ще ви предоставят цялата необходима информация и ще ви запознаят подробно с възможностите, които дава това лечение.