Лесно ли е да изберем работно сабо за служителите

медицинско сабо

Както знаете има много професии при които е необходимо служителите да бъдат екипирани в подходящо облекло. По закон то се осигурява от работодателя и трябва да отговаря на определени критерии. Освен точните дрехи и други защитни средства медицинския персонал ползва работно сабо. То е произведено по начин който го прави максимално комфортно и удобно за хората които ще го използват всеки ден. Този вид персонал е почти през целия ден в движение и е от изключително значение да бъде правилно обут. Препоръчваме ви моделите които предлага онлайн магазин Bult.bg.

Защо работното сабо е основен елемент от униформата на медицинския работник

Безспорно работата на медицинските служители е отговорна и напрегната. Подходящото облекло и неизменна част от визията с която сме свикнали да виждаме всички в този тип медицински заведения. Тя обаче трябва да бъде допълнена и от работно сабо което има ключова роля за комфорта на всеки служител. Всяка една част от униформата трябва да е изрядно подбрана, защото до известна степен отговаря за здравето на пациентите. В тази професия трябва да се спазва високо ниво на хигиена и изискванията включват подходящите дрехи и обувки. Кои са критериите които трябва да покрива артикулът работно сабо:

сабо
 • Да бъде лесно за събуване и обуване – медицинския персонал трябва през определен период да си почива и поради тази причина обувките с които са обути трябва да могат лесно да могат да се събуват и обуват при наличие на спешен случай;
 • Да бъде проветриво – ако някога сте виждали медицинско сабо сигурно ви е направило впечатление, че повърхността му е покрита с миниатюрни отвори. Те са изключително малки което позволява да няма пряк контакт с външни предмети, но в същото време осигуряват необходимата вентилация;
 • Да е изработено от висококачествен материал – обикновено хубавите модели са направени от естествена кожа;
 • Да бъде ортопедично – така човекът който е обут в работното сабо няма да усеща напрежение в краката и тялото след дългия и напрегнат ден.

Работното сабо е част от медицинската униформа и трябва да бъде носено и използвано само в рамките на съответното болнично заведение. По този начин няма как да се разпространяват зарази или пък да се внасят отвън.

Кое прави медицинските обувки предпочитани

Сабото е артикул познат от много години поради своите перфектни качества. Тази обувка е невероятно лека, изглежда красиво и стилно и позволява на човек да прекара дълги часове в движение без да изпита дискомфорт. Освен за лекарите то е подходящо и за други сходни професии в които персоналът е на крак през целия ден. Това са различни СПА комплекси, лаборатории, санаториуми и други. Този тип обувки са предпочитани защото:

 • Осигуряват комфорт през целия ден;
 • Достатъчно леки са;
 • Качествено изработени;
 • Осигуряват стабилна опора при вървене;
 • Дизайнът е семпъл и красив;
 • Поддържат се лесно;
 • Осигуряват безопасност, ако вървите върху влажна повърхност.

Предимствата на този вид работни обувки са изключително много и със сигурност покупката им ще бъде правилна инвестиция за вас като работодател.

Защо да поръчате работно сабо онлайн

Ако изберете да се доверите на доказан в бранша онлайн магазин като Bult.bg няма да сгрешите, тъй като артикулите които се предлагат в продуктовия каталог са преминали през всички необходими тестове. Това гарантира високото качество на медицинските обувки които може да поръчате онлайн. Важно е да имате богато разнообразие, а тук със сигурност ще го откриете. Търговецът представя артикули на реномирани производители от – Италия, България, Испания и Китай. Те се предлагат в различни цветове и размери, за да бъдат служителите добре обути. Благодарение на онлайн магазина качествените работни обувки са достъпни за всеки. Цените също са изключително достъпни, затова ви препоръчваме да разгледате продуктовия каталог и да определите моделите и количествата, които ще са ви необходими с което ще екипирате хората по най-добрия начин.