Не харесвате веждите си? А чували ли сте за микроблейдинг!

Какво издават очите ни? Може би те говорят вместо нас и разкриват душевното ни състояние в момента. Може би сте чували за това, че именно очите са огледало на душата ни и много често те казват неизказани думи и изваждат наяве дълбоко скритите в нас чувства като любов, мъка, гняв, страдание и т.н.

красив поглед

За да имате изразителен поглед и за да успявате да общувате само с поглед, на първо място трябва да го подчертае добре. Да придадете акцент на онова, с което най-много се гордеете като цвета на очите си, или формата на веждите си. Последното е дори най-важното, за да можете да пленявате с поглед всеки, с който общувате и за да се възхищавате от гледката в огледалото, заставайки пред него всяка сутрин!

Днес няма да говорим за това как да се гримирате ефектно, ами ще обърнем внимание на нещо много по-значимо от това – естествената красота. Обикновено тя ни е дадена по рождение и няма как да станем по-красиви, ако природата не ни е дарила с добри физически дадености. Единственото, което бихме могли да променим малко е това да подчертаем това, което вече имаме, като например да придадем акцент на сините си очи, или да подчертаем тяхната форма. Също така, да обърнем внимание и на „рамката“ на лицето ни – веждите!

Вижте Микроблейдинг – miglapomigla София

Ако допреди няколко години, сме разчитали само и единствено на молива за вежди, за да ги направим по-изразителни и за да променим тяхната форма, то днес имаме много повече възможности от този доста вече примитивен метод. Можем или да си направим перманентен грим, или да се възползваме от микроблейдинга, който горещо Ви препоръчваме, заради редицата му предимства, които ни дава…

Микроблейдингът сам по себе си представлява следното: посредством специален инструмент се нанася пигмент по повърхностния слой на кожата, имащ за цел да промени към по-добро формата, дължината и гъстотата на нашите собствени вежди. Да ги направи красиви и изящни и да ни кара да се гордеем с тях ежедневно. Да ни спести усилията сутрин и напълно да замести молива за вежди, който ни се налага да използваме абсолютно всеки ден, тъй като не харесваме веждите, които са ни дадени по природа. Или пък прекалено много сме ги изтънявали с години и вече не растат косъмчета там, където сега би ни се искало!

Доста дами са запознати с този разкрасяващ метод, но все още не се осмеляват да го приложат на себе си. Мислят си, че той е прекалено скъп, или пък че няма да е дълготраен, или пък че резултатът няма да е такъв, какъвто си представят… Просто опитайте и ще се убедите в обратното – гарантираме Ви!