Как да изберем диван с модерна визия и стилен дизайн от Венус

диван

На всеки се е случвало да търси нов диван за своето жилище. Това е онази част от интериора на която отдаваме най-голямо значение, защото почивката и релакса в дневната са любими за повечето хора. Когато човек се настани на достатъчно удобна и функционална мебел се чувства много по-добре и се отпуска максимално. Днес имаме огромния шанс да разполагаме с богат избор от артикули, които се характеризират с отличителни качества и много стилна визия. Разгледайте възможностите, които ви дава онлайн магазин https://www.venus.bg/. Модели създадени в духа на съвремието от много качествени и надеждни материали.

Предимствата на удобния ъглов диван

Един от най-предпочитаните модерни варианти е ъгловият диван, който има лежанка. Удобната форма в която е изработен позволява на него да се настанят повече хора, а също така и да се излегнем при нужда. Релаксиращата почивка е гарантирана, благодарение на формата, която притежава. Тези дивани се изработват в различни стилове и размери, за да могат повече хора да ги комбинират с интериора в своя дом. По-малък или по-голям няма значение, защото винаги ще бъдем добре настанени. Предлагаме на вашето внимание един от най предпочитаните модели в онлайн магазин Venus.bg. Клик-клак холен диван SECERA с лежанка и две ракли – сив:

холов ъгъл
  • „SECERA“ е стилен холов ъгъл с две декоративни възглавнички;
  • Диванът се предлага с функция сън тип клик-клак механизъм, която лесно може да го превърне в удобно легло;
  • Разполага с две ракли за багаж под седалките;
  • Лежанката е универсална;
  • Изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Удобен и функционален този модел ще допълни чудесно интериора и ще ви даде необходимия комфорт и уют в дневната. При необходимост много лесно ще го превърнете в спалня и така ще се възползвате от съвременните механизми.

Изработката на меката мебел е определяща за комфорта

Когато избирате толкова важна мебел за своя дом не бива да правите компромиси с нейното качество. Обърнете внимание на характеристиките на отделните артикули и се спрете на този, който се доближава най-много до вашите критерии. Качествените модели обикновено в основата си се изработват от естествена дървесина. Тя е гаранция за устойчивост във времето и безкомпромисна здравина. Пълнежът също е от значение, защото това е нещото даващо ви удобство и комфорт при седене. Наличието на пружинен пакет, полиуретан и дунапрен прави диваните много меки и удобни. Дамаската също трябва да бъде износоустойчива и приятна на допир, защото тя е в постоянен контакт с нас.