Как да изберем перфектния диван за хола

малък диван

Меката мебел е може би една от най-използваните вещи във вашия дом. Почти през целия ден някой от семейството прекарва време удобно настанен в хола. Диванът е използван интензивно и точно затова трябва да бъде достатъчно здрав. Ако е настъпил моментът да изберете нов ви препоръчваме да се запознаете детайлно с характеристиките на съвременните модели. Мебели Венус ви предлагат актуални варианти, които са снабдени с различни механизми, направени са качествено и разбира се видовете са различни и комбинативни. Днес ще ви споделим няколко съвета за това как по-лесно да откриете перфектната мека мебел за вашия хол.

С какво да се съобразите когато избирате диван

При избора на подобна мебел има различни ключови моменти, които не бива да бъдат пропускани, за да сте сигурни, че накрая ще имате функционален и красив диван:

холов диван
  • Големината на хола – ако стаята е по-малка не бива да се лишавате от комфорта на удобния диван, но все пак габаритите му не трябва да заемат цялото пространство. Бихте могли да използвате ъгловите модели, които оползотворяват по-добре мястото, без да отнемат от простора;
  • Избор на цвят – моделът трябва да бъде или в ярък открояващ се нюанс или да се сливат с основната цветова линия в помещението. Избягвайте прекалено светлите тонове, защото се почистват по-трудно;
  • Разтегателен механизъм – винаги е полезно когато една толкова голяма мебел може да се използва по различни начини. Дори да не разтягате дивана ежедневно той ще ви бъде от полза когато ви дойдат неочаквани гости;
  • Качество – обърнете внимание на конструкцията и начина по който е изработена тя. Влагането на естествена дървесина винаги е гаранция за здравина и висококачествен продукт.

За вас ще бъде истинско удоволствие, когато забележите колко голямо разнообразие ви предлага каталогът на Венус. Запознайте се с характеристиките на отделните модели, за да изберете подходящия.

Защо да поръчаме онлайн толкова важна мебел

Както добре знаете от различните поръчки които сте правили през интернет платформите, този вид покупка е много по-удобна от класическата. Не се налага да губим време в посещение на различни търговски обекти. Цялата информация за продуктите е пред нас на монитора и можем ясно да определим как съответният диван ще стои в дома ни. Моделите са разнообразни като стил, дизайн и параметри. Винаги онлайн получаване преференциална цена и различни отстъпки, благодарение на които бихме се сдобили с много по-луксозен артикул. Богатият снимков материал дава ясна представа за това как изглеждат различните дивани и тапицерии. Не бихме пропуснали и огромното предимство свързано с доставката. Тя се извършва от търговеца и не се налага сами да я организираме.