Важни аспекти в избора на комплект за спалня

спалня

Сигурно не сте се замисляли, колко много време прекарвате в спалнята си. Повечето хора предполагат, че това време се полага на любимата им всекидневна, но не е така. В зоната за сън не само спим, но понякога си почиваме, гледаме телевизия или се приготвяме за излизане преобличайки се. Ето защо си струва да обърнем специално внимание на мебелите, които ни заобикалят там. Мебели Венус е онлайн платформа, която ще ви предостави комфортни комплекти  включващи дори функционален матрак.

Качеството на материалите от които е изработен комплекта с матрак е важно

Повечето мебели включени във функционалните комплекти на Венус за спалня се произвеждат от MDF, ПДЧ плоскости или естествена дървесина. Дебелината която се използва за направата на тези артикули обикновено е 16 – 18 мм. Не подценявайте този компонент, тъй като пряко влияе на устойчивостта на всеки елемент. Матраците в магазина на Венус също се изработват с модерни материали, а имате шанса и да избирате дали той да бъде с пружини или с латекс. Определени модели легла се предлагат тапицирани с елегантна дамаска. Това прави комплекта за спалня Венус, още по-желан и стилен. Не подценявайте и механизмите с които са снабдени артикулите – плавното затваряне на шкафове и чекмеджета, повдигащия механизъм на матрака, са все неща които биха допринесли за комфорта в ежедневието ви.

Спален комплект

Спален комплект Авангард с Матрак и LED осветление:

  • Спално легло с табла с LED RGB осветление с дистанционно управление;
  • Нощни шкафчета;
  • Двукрилен гардероб с огледало с опция за плавно затваряне на вратите;
  • Тоалетка с огледало, вратичка и чекмедже;
  • За Ваше по-голямо удобство леглото е снабдено с повдигащ механизъм, който разкрива подматрачно пространство подходящо за съхранение на различни вещи и багаж.

Моделите от които бихте могли да избирате във Венус са наистина много и разнообразни. Атрактивното LED осветление създава много романтична и успокояваща обстановка. Не се колебайте, а поръчайте стилно изпълнени мебели с доказано качество.