Използвайте предимствата на Google рекламата за Град Варна

reklama

Всеки един човек в модерния живот на технологии и дигитален свят  знае прекрасно, а и самия той използва, най-практичния и модерен начин за набавяне на обща или конкретна информация и това е интернет. Там е място, където можеш да прекараш част или цялото си свободно място, там е място където дори и работещите също прекарват дори и работно време, защото много от професиите изискват търсенето на дадена информация в онлайн пространството. Именно заради тези и много други факти, рекламата в интернет и по-скоро чрез търсачки като Google, която е най- популярната в световен мащаб, дава най- добри резултати за вашето бизнес начинание.  Посети страницата ни за Google реклама гр. Варна и ще се запознаеш с предимствата на услугите, които предлагаме. Има толкова много показатели и фактори, по които може да се разработи и популяризира вашата страница, така че когато потребителя потърси вашият проект или продукт, да успява да попадне именно на вашата.

Сам по себе си Google AdWords дава разнообразни и невероятни възможности за възможно най- добра и ползотворна реклама.

Таргетирането може да бъде по пол, т.е да насочва потребителите съобразно техния пол, ако да кажем, че вие рекламирате само мъжка или само дамска мода. Може търсенето да бъде по години, потребителите ще бъдат филтрирани по възраст, съобразно годините. Ако рекламирате услуги, които се използват от тийнейджъри, той ще насочва тази възрастова аудитория, както и обратното ако рекламирате събитие предназначено за по- зряла възраст, ще извършва насоченост именно на по-възрастна аудитория.

Предлага се още и регионално таргетиране-като насочва клиентите към определен регион или населено място-примерно ако вашата дейност е насочена за клиенти от Варна или друг определен регион. Посетете и тяхната фейсбук страница NetON.

Търсене по конкретни интереси – то спомага за насочването на точно и ясно определени интереси на потребителите. Ако да кажем вие рекламирате рок-концерт, ще насочва именно тази таргет група, която слуша такава музика.

Таргет  по местоположение – насочва клиенти според тяхното местонахождение.

И разбира се една от основните опции, които предлага Google AdWords- Ремаркетинг или казано по-просто, насочването на потребители които имат конкретен или пряк интерес към услугата, която предлагате.

Каква е нашата цел. Ние работим с една единствена такава-заедно с нашите клиенти да обединим силите и възможностите си и да създадем най –ефективната Google реклама за вас. Какви ще бъдат нашите основни приоритети при създаването на вашата реклама

-Да разработим и увеличим броя продажби от вашия уеб сайт

-Подробен анализ за вашите конкуренти в бизнес сферата ви и вашето предимство пред тях

-Възвращаемост на средствата за реклама, които ви сте вложили

-Прецизност при подбора на контингент от потребители, които да бъдат насочени към вашата страница, с цел- посещенията да бъдат извършвани от точния таргет и по-голям шанс за директна продажба.

-Абсолютна подробна оптимизация на страницата ви, което ще бъде гаранция за най-добри резултати при търсене в мрежата на Google от страна на потребителите.