Създайте си удивителни приключениня с телефоните Xiaomi

смартфон

Сред топ евтините, но доста функционални мобилни телефони се нареждат и китайския бранд Xiaomi. Това, с което смартфоните привличан клиентския интерес са невероятната им визи. Дори нещо сякаш да им липсва като технологичност и функционалност то само с удивителния си дизайн тези телефони привличат вниманието ни. За разлика от други известни на пазара производители с дългогодишна история и опит основата през 2010 година компания успява да даде още с появата си заявка за продукти с изключително ниво на иновативност, производителности  естетична модна концепция.

Стил и изящество, които можете да си позволите

Невероятно е да държиш в ръцете си телефон, чиито гръб променя цветовете си и създава неповторимото усещане за притежание на бижу от най-висок клас. Сред някои от важните приоритети на телефони xiaomi се нареждат:

  • Лекота и ефирна нежност при докосване;
  • Балансирана големина на дисплея, които варират за различните модели от 5 до 6.088-инчов AMOLED HD+ дисплей;Xiaomi телефон
  • Извито предно стъкло, което регулира отблясъците на светлината и създава неповторимо зрително усещане, което не затормозява очите, независимо от яркостта или приглушеността на осветлението;
  • Гарантирана сигурност на устройството, което можете да отключвате с пръстов отпечатък;
  • Зашеметяваща снимки, които можете да правите с помощта на AI тройна основна камера, а за невероятни селфита и филтрирани спомени, които да поделяте с приятелите от Xiaomi предлагат AI selfie камера с вграден изкуствен интелект.

И ако си мислите, че всичко това би ви струвало прескъпо сте в огромна грешка, защото телефоните на японския бранд са едно невероятно бюджетно решение, което ще ви изуми с възможностите си и офертите, които ще откриете на пазара.

Най-продаваните модели на Xiaomi

Ако си търсите многофункционално устройство, което да ползвате за сърфиране, игри, за работа и за запазване на спомените ви ще предложим доказани модели на Xiaomi, с които определено ще имате невероятната възможност да се потопите в технологиите и то на високо ниво:

  • XIAOMI MI A3. Бюджетния дамски аксесоар, по които жените наистина са полудели. За скромна сума получавате не просто функционален смартфон, а устройство, което да пасне на вашия стил. А най-хубавото е, че можете да си го позволите;
  • XIAOMI MI 10. Това е телефон, подходящ както за НЕГО така и за НЕЯ. Удивителната батерия на този телефон дава живот на устройството, което можете да натоварвате спрямо ежедневния си ритъм и да не се налага да го зареждате с дни. Осемте ядра на процесора го правят супер производителен и бърз както при сърфиране така и при ползване на останалите му функции.

Ако търсите още супер решения на ТОП цени за телефони XIAOMI можете да се възползвате от предложенията на mobilepoint.bg.