Невероятната технология за сгъстяване „Мигла по мигла”- Град София

На вашето внимание представяме една иновативна процедура за разкрасяване, която напоследък се превърна в последен писък сред козметичните техники. До не много отдавна  допълнителни мигли се поставяха по доста по-непрофесионален начин, които не демонстрираха приятен  и естествен резултат и освен това имаше и риск да навредят на клепачите ви. Сега обаче дамите вече могат напълно да се успокоят, защото новата уникална технология на miglapomigla-косъм по косъм, гарантира един наистина ефикасен, безопасен и много резултатен метод за професионализма и естетиката при поставяне на допълнителни мигли. Самите импланти се изработват от естествени материали – копринени или от косъм от сибирска норка.

Системата за прилагане на удължителите е напълно безопасна за вашите мигли, избягва се достъп с клепачите ви. Работи се от специалисти, които са преминали професионално обучение и притежават специално разрешително да прилагат този вид козметична дейност. Прецизно и фино се почиства мястото с дезинфектант под формата на гел, преди самото начало на процедурата, след което започва същината на процеса. Легнали на специална релаксираща маса, методично и деликатно се поставят имплантите един по един, като слепването се осъществява посредством използването на две хипоалергенни немски лепила с хирургическа здравина. Те биват цветно и безцветно. Безцветното се поставя за основа на естествените мигли, а цветното върху удължителите, и по този начин и визуалния ефект е изумителен и използването на спирала или очна линия остава безпредметно и излишно.

При процедурите за слагане на мигли София, вече е навлязъл и друг още по-модерен и нов метод, наречен 3D. Различното при него е това, че основата на самия косъм е много по фина и мека, както и лека като плътност, и позволява поставянето на десет пъти повече косъмчета, отколкото при „косъм по косъм”, което прави миглите ви ултра-обемни и гъсти. Разбира се малко по-скъп е от другия начин на поставяне, но разликата не е съществена а резултата е в пъти по–впечатляващ. При тази най–нова и модерна процедура особеното е че удължителите се поставят по няколко на снопче, а не един по един. Най-често по три и от там идва и името.

Другото нещо което със сигурност ще затрудни избора ви, но и приятно ще ви изненада е че, имате възможността да избирате както и извивката, така и дължината на самия косъм. Размерите на дължина могат да бъдат 6, 8, 10, 12, 14, 16мм. А формите разнообразни, по- права, по- извита, елипсовидна, средно заоблена и много други.

Няколко важни и лесни за спазване съвета: не мокрете миглите и не ги търкайте прекалено през първите няколко часа след процедурата. Не използвайте евтини и мазни кремове,  както и продукти за разгримиране, които не са на водна основа. Ако все пак решите да слагате спирала, нека тя да бъде специална за този метод на поставяне на мигли. И в рамките на един месец посещавайте салона за да поддържате формата на ресниците си.

Времетраене не основна процедура- от 2 до 3 часа.

Времетраене на поддръжка от 45 до 60 минути, на около 3-4 седмици.