Къмпинг Каваци – мястото, което задължително трябва да посетите това лято

лято

Всеки турист свързва къмпингуването с палатка или каравана. Всъщност днес къмпингите по нашето Черноморие предлагат удивителна възможност за туристите, които обичат да се наслаждават на девствената природа, но пък не биха се лишили от удобствата, които имат у дома. Ако и вие все още се чудите къде да прекарате лятната си отпуска днес ще ви предложим да посетите къмпинг Каваци. Местността е известна с природните си красоти. Именно това привлича многобройните туристи, които обичат тишината и спокойствието и не се притесняват да прекарат голяма част от летния сезон именно тук на палатков лагер. За тези, които комфорта къмпинга предоставя и къща под наем каваци, където ще имате абсолютно всички удобства на съвременния дом.

Каваци е разположен една на три километра от град Созопол. Дори не е нужно да ползвате обществен или личен транспорт за да посетите античния и изпълнен с атракциони град. Пешеходната разходка ще ви даде възможност да опознаете природните забележителности и да се потопите в изключително приятна атмосфера. Основната причина, поради която къмпинг Каваци е атрактивен за българските и нашите лятна почивкатуристи е, че всеки може да намери идеалната почивка за себе си. Обичате къмпинга и не се тревожите от това да спите на палатка? Можете да се настаните на определените за това места и да прекарате едно незабравимо лято. Тези, които не биха изтърпели лишенията от липса на топла течаща вода или удобно меко легло къмпинг Каваци предлага наем на къща, разположена в гориста местност. На метри е морския бряг и туристите могат едновременно да се насладят на прохладата от сянката на дърветата или да прекарат време на плажната ивица с фин златист пясък. И това не  всичко. За по-ленивите, които обичат лукса е на разположение и басейн. Така няма нужда да правите излишни движения и та търсите място на плажа за да се насладите на слънчевите лъчи. Басейна е оборудван с първокласни удобни шезлонг и чадъри и гарантиращ спокойната ви почивка.

Къмпинг Каваци и къщите под наем, които се отдават в района всяка година набират много голяма популярност. Обособената курортно зона предразполага за спорт на открито и забавления за семейството или компанията. Далеч от шума и комерсиалните провокации тук имате шанс да се потопите в света на приключенията, невероятните игри с децата, да се възползвате от морския риболов, да карате каяк. Освен това водата в района е чиста и кристална.  Изключителна красота, спокойствие и романтика Ви предлага комплекс Мапи, разположен в полите на Странджа и на метри от златистата плажна ивица.Очакват Ви невероятни емоции и релакс.