Кое налага българските земеделци да избират плуговете MASS

плугове

Едни от най-ползваните видове прикачен инвентар от векове са плуговете. Ако с изобретяването си те са изглеждали твърде примитивно и не са се отличавали с висока функционалност то днес технологиите оставят своя отпечатък и тук в земеделския сектор с оглед на това да се намери оптимален и рентабилен вариант за подобряването работата на едно стопанство. Плуговете в съвремието се отличават с изключителна здравина както и многообразието от модели, които се превръщат във верни помощници на отрудения земеделец. Инвестирането в нов качествен и здрав плуг изисква да се подходи много отговорно и наистина взискателно, тъй като пазара определено е доста хлъзгав и несигурен, когато става въпрос за надеждни и висококачествени решения.

MASS предлага доказани решения

Казват, че плуговете са добре познати и доказани решения, които подпомагат всеки земеделец. Разбира се, че не всеки плуг, който се предлага на пазара може да се определи като здрав и надежден. На MASS.bg – здрави плугове с гарантирано качество и утвърдени позиции. Така определят ползвателите на едни от най-доказаните видове прикачен инвентар решението да изберат плугове от колекцията на българския производител MASS.Лозаро овощарски Плуг

Технологичния прогрес, който представят от MASS наистина е своеобразна мярка към намаляването на производствените разходи. Широк спектър от модернистични модели се предлагат от производителя. В зависимост от потребностите, които има всяко стопанство от MASS предоставят интересна колекция от плугове, които са подходящи за различни почвени условивя:

  • Навесни плугове;
  • Обръщателни плугове;
  • Конвенционални плугове;
  • Лозаро-овощарски плугове;
  • Олекотени плугове и други.

Тъй като дълбоката оран е неизменна част от всеки агротехнически план то със сигурност е важно да се определи, че няма по-ефективен вариант за това да се оптимизират разходите и да се подобри състоянието на почвата.

Земеделието е труден сектор, при който без надеждни и здрави помощници като плуговете от MASS трудно бихте постигнали добри резултати с оптимална ефективност.