Мощен и тих абсорбатор за вграждане

аспиратор за вграждане

Водещите изисквания, които се отнасят до покупка на абсорбаор включват два основни показателя. Това са тихия режим на работа както и мощността на уреда. Идеята е не само да изсмуква коректно, бързо и ефективно парата и миризмите, които се освобождават при готвенето, но и по време на експлоатация шума от мотора да не предизвиква дискомфорт. Мощен и тих абсорбатор за вграждане предлагат от магазин Арена. Платформата инвестира в утвърдени решени, които оптимално се стремят към това да осигурят на домакинствата много по-високо ниво на качество на живот. А предвид факта, че кухнята е едно от сериозно натоварените места то ето, че има смисъл от опознаване на предложенията както и подбор на онези, които напълно да покрият изискванията на потребителите.

Нови технологии в полза на тишината и уюта у дома

Логично е при подновяване на техниката в кухнята да имаме дълъг списък с условия, на които конкретния уред да отговори. Инвестирайки не малко пари в решение, което да бъде мощно и същевременно с това тихо очакванията ни не са малко. Качество, удобство, комфорт, чист въздух – ето това със сигурност ще ни гарантират съвременните решения, които са изцяло подвластни на новите технологии.

Продуктовата гама от съвременните абсорбатори за вграждане, които ще откриете в каталога на виртуалната платформа Арена наблягат именно на:

  • Водещи марки, които непрекъснато подобряват своите продукти и внедряват по-усъвършенствани мотори;
  • Висококачествени модели, на които можете да се доверите за пълноценно и коректно освежаване на въздуха благодарение на мощността на уреда;
  • Удивително тихи нива на шум, което не причинява дискомфорт.

Обичайно е за вградените аспиратори да бъдат по-тихи предвид това, че моторите им са вградени и това допринася за значително намаляване на шума в помещението, в което работят.

Най-мощните и безшумни абсорбатори за вграждане

аспиратор

Многообразието от идеи, които ще откриете в сайта на Арена са обещаващо креативни и съвременни. Сред най-популярните тихи и мощни модели се нареждат:

  • Аспиратор за вграждане в работен плот BOSCH, при който с най-висока степен на работа се генерира шум в рамките на 59 dB(A) re 1 pW;
  • Таванен аспиратор FABER с ниво на шум от 63 dB(A);
  • Телескопичен аспиратор за вграждане FABER с вариращо ниво на шум от 53 до 72 dB(A) в зависимост от степента, на която работи.

Безспорно мощността на мотора и шума, който се чува са пряко свързани, но това, което се забелязва при новите модели абсорбатори за вграждане е, че се налагат вси по-ниски иновативни решения и технологии, които доста добре се приемат от потребителите.