Водна круша- разлики с обикновените тренировъчни боксови приспособления

водна круша

Всеки спорт си има пособия и уреди, които помагат на спортистите да получат адекватна и доста добра подготовка. И разбира се, тази тенденция не подминава и бокса, където те са малко детайлите, които оказват влияние върху всеки удар, техника и стойка на тялото на боксьора. За да тренира ефективно един боксьор той се нуждае от партньор или пък от боксова круша. Все повече фитнес центрове както  и зали за професионален бокс във всичките му форми залагат на иновативните модели водна круша. Тенденциите показват, че при замяна на традиционните боксови круши с така наречените Aqua Training Bag тренировките преминават доста по-добре и ефективно. Много пъти треньори и спортисти попадат в неловки ситуации, тъй като по време на тренировката спортиста получава сериозно нараняване именно от боксовата круша, с която тренира. Ето защо новаторството при провеждане на функционални тренировки днес се осъществява именно с помощта на така наречените водни круши.

Предимства на боксовата водна круша.

  • Доказано е, че тренирането с водна круша води до минимизиране на травмите.
  • Много по-малко болки причинява една такава новаторска боксова круша в сравнение със стандартните варианти.
  • Съпротивата, която оказва водната круша е реална и положителна, наподобяваща реален партньор, с който спортиста се боксира.
  • Водната круша е лесна за монтаж и демонтаж, което позволява да я местите от зала в зала или дори да си я инсталирате у дома.
  • Новаторството и компактността на тази круша определено я нарежда сред революционните постижения на тренировъчните пособия. Веднъж изпробвали такава круша спортисти или фитнес почитатели не си причиняват неудобството да тренират със стандартните традиционни модели.
  • Целите, които си поставят треньори и трениращи са по-достижими именно с тези аква круши.
  • Здрави и стабилни решения, които могат да устоят на всякакви механични повреди както разбира се, и на ежедневната ви атака.

Наричат ги Aqua Training Bag, тъй като замисъла и реализирането на боксовите круши е те  да бъдат произведени от здрав винил, а пълнежа да е вода. Много трениращи с Аква крушите споделят, че те поемат всякакви удари дори и такива,които са извън пределите на човешките възможности. Така, че тези круши всъщност могат да поемат почти всичко, което им хвърлите. Ето това ги прави толкова уникални и предпочитани от спортните среди.

Предстои ли ви оборудване на фитнес зала или тренировъчни помещения за боксьори правилното решение е Aqua Training Bag. Трансформиращи и функционални тренировки с по-малко травми и по-висок КПД.