Видео стена – роля и функции

монитори

Как да изберем видео стена? А изобщо имаме ли нужда от такава? Колко сме склонни да инвестираме в подобен технически продукт? Това са въпроси, на които е добре да намерите отговорите преди изобщо да предприемете търсене в Интернет пространството. Оказва се, че все повече клиенти има, които са склонни да инвестират не малко средства във видео стена? Питате се: Защо?. Всъщност видео стените са един много добър елемент, с който можете не просто да си създадете индивидуално удоволствие, но можете да ползвате техниката и като средство за привличане и подаване на ясно и конкретно послание към вашите клиенти. Така, че в заключение можем да кажем, че видео стените са продукти, приложими както за домашни условия така и за бизнес мероприятия.

Избор на видео стена съобразно габаритни размери

За да се избере видео стена е важно на първо място да се акцентира върху размерите ѝ. Ако направите един бърз преглед на предлаганите варианти в търговската мрежа ще видите, че тук многообразието наистина е впечатляващо. Причините за това се крият в приложението и идеята за това каква е ролята на видео стената. Ако искате да си направите домашно кино и да се наслаждавате на най-новите филми, които да се излъчват на новата ви видео стена то вероятно ще се съобразите с наличната като площ свободна стена.

  • 49 инча;видео стена
  • 55 инча;
  • 65 инча са подходящите за домашни условия размери за видео стена.

По същия начин се процедира и при подбора на такава за бизнеса. Характерно като момент е да се избере оптимален размер, който да предава ясно послание и да впечатлява излъчваното на екрана. От размера реално зависи и по какъв начин хората ще възприемат това, което искате да им кажете или предложите като услуга или продукит.

Обърнете внимание на функциите

Когато се касае за бизнес решение, при което видео стената ще се ползва за:

  • Презентации;
  • Конферентни връзки;
  • Реклама.

То тук е много важно видео стената да разполага с множество смарт приложения. Така не просто ще имате екран, а устройство, с което ще улесните бизнеса си.

Професионалните видео стени са технологичен писък, който предоставя ярки образи и картини, които окозват невероятно влияние върху аудиторията, чиито погледи са отправени към тях. Индустрията залага на производство на модерни и съвременни решения, които са ултра тънки и с широк ъгъл на виждане, което дава възможност независимо от това къде се намират хората в залата или салона да имат много добра видимост към прожектираното на видео стената.