Имейл маркетинг от Digital Expert: изпратете своето въздействащо послание и привлечете вниманието

Имаме ли ясна цел, ще намерим и начин да я постигнем. Когато знаем какво искаме, наясно сме с възможностите си и сме готови да използваме всички налични ресурси, то няма какво да ни спре да осъществим идеите си, особено тези с бизнес насоченост. Например, развитието на онлайн магазин би могло да претърпи впечатляващ успех, ако изберем да следваме правилната стратегия, която да ни посочи правилни път, по който да вървим.

Съвременната дигитална реклама помага много при стартирането и популяризирането на даден бранд, като тук се залага на различни по вид „инструменти“ като професионален email маркетинг, с който се изпраща целенасочена потребителска информация с въздействащо съдържание. По този начин се достига по-голяма аудитория и се набляга върху силните страни и най-продаваемите продукти, които искате да направите още по-печеливши.

Защо да изберем email маркетинг за своя онлайн магазин

Имейл, Бюлетин, Маркетинг, Онлайн, Комуникация, Поща
имейл кампания

Качествената реклама води до добро начало или последващо развитие на Вашия бизнес. Именно това я прави и една рентабилна инвестиция с много добра възвръщаемост, която със сигурност и Вие искате да постигнете за своя онлайн магазин. Възможно е! Инвестирайте в добра email маркетинг кампания и разкрийте пълния потенциал на своя бизнес. Време е да го направите още по-печеливш и в пъти по-перспективен – точно както винаги сте искали, но по някаква причина не сте знаели как.

Препоръчително е да се заложи на надеждна рекламна агенция, за която има хубави отзиви. Това до известна степен ще Ви гарантира качеството на предлаганите услуги, в това число и провеждането на email маркетинг. Какво цели той? Ето на какви резултати е резонно да се надявате:

 • Пълна интеграция с всички Ваши платформи;
 • Ефективно използване на списъците с получатели на Вашето съобщение;
 • Създаване на обещаващи стратегии, които са насочени към пълната автоматизация;
 • Валидиране на най-успешните, за да се добави стойност към вашата работа, а брандът Ви да стане още по-популярен и наложен на пазара;
 • Фокус към индивидуалните нужди на бизнеса, целите и пазарните предизвикателства, които трябва да бъдат посрещнати;
 • Разработване на смислено и въздействащи съдържание, което отправя ясно и кратко послание, което обаче има висока стойност – по този начин се печели интереса на аудиторията и се ангажира нейното дългосрочно внимание;
 • Email маркетингът лежи на предварителни проучвания, които имат за цел да проследят и анализират нагласите на потенциалния клиент – така коректното подбиране на съдържание става възможно, което рефлектира и върху крайните резултати;
 • Възможно за проверка на потребители, включително и пасивните аудитории;
 • Анти-спам ефект – Вашето съобщение ще отиде точно там, където трябва да бъде, а именно във входящата кутия на абоната. Така шансът той да прочете имейла нараства значително, което е същината на email кампанията.

Експертно проведеният email маркетинг носи след себе редица дивиденти, които ще се проявят още в самото начало на рекламната кампания. Както и при всички други дигитални услуги, така и при тази се цели най-вече повишаването на печалбата, продажбите, също както и затвърждаване на вече извоюваните пазарни позиции.

Какво предлага Digital Expert – специалистите по провеждането на рекламни кампания за съвременния онлайн магазин

Email, В Знак, Компютър, Поща, Съобщение, Икона, Писмо
поща

Брандът продава. А за да бъде и Вашият печеливш, трябва да инвестирате в доброто си име. Когато го представите по правилен начин пред аудиториите, онлайн присъствието Ви ще се засили, а възвръщаемостта на инвестираните средства ще се покачи. В дигитална агенция Digital Expert ще откриете разнообразие от съвременни маркетинг услуги, предназначени за модерното мислене, мотивирания предприемач и интернет магазините, които имат потенциала да бъдат номер едно! Ето какво ще откриете на сайтa на фирмата:

 • Email кампании;
 • Фейсбук реклама;
 • Google оптимизации;
 • Графичен дизайн;
 • Експертни анализи;
 • Чатбот кампании;
 • Реклама в Линкетин и др.

Email маркетингът е само една малка част от всичко онова, на което бихте могли да заложите, за да освежите своя бизнес, да го направите още по-доходоносен и перспективен. Всичко е във Вашите ръце!