Как да направим интериора на спалнята красив и удобен?

спалня

Мебелите, които ви заобикалят е важно да са не само стилни и красиви, но и достатъчно функционални. Когато се избира обзавеждане, всички се стремят към високо качество, здравина и устойчивост. Точно такива артикули са ви необходими и за стаята, в която спите и в която подреждате дрехите си. Мебели Венуспрепоръчват спалните комплекти с матрак, защото са комбинативни и с разнообразен модерен дизайн. Освен мебелите получавате към тях и качествен матрак, за да може да се настаните веднага и да използвате новото обзавеждане.

По какви правила да изберем мебелите за спалня?

Комплектите с матрак са много разнообразно съчетани. Няма да се затрудните да откриете вариант, който е подходящ за вашите изисквания. Има достатъчно предложения с по-голямо легло, с обемен гардероб и такива по малки като размер артикули. Ако не разполагате с просторно помещение може да заложите на опция, при която поръчвате само скрин, легло и нощни шкафчета. Отново ще имате необходимото пространство за съхранение като използвате раклата под леглото. За да изберете подходящия спален комплект с матрак, трябва да се съобразите с това, колко дрехи имате да съхранявате и с колко свободно място разполагате.

Това е от първостепенно значение, за да се чувствате комфортно в стаята и тя да не изглежда претрупана. От значение е също спокойно да може да преминавате. Мебелите е добре да се използват безпроблемно и пред шкафовете и чекмеджетата да няма нищо, за да се отварят лесно. Цветовете и дизайна на спалните комплекти с матрак трябва да са съобразени с вашите лични предпочитания, с текстила в помещението и с цвета на стените. От каталога на Венус лесно ще поръчате следния модел. Спален комплект Сити 7000 с матрак – 160/200 см, Сонома тъмна:

  • „City 7000“ представлява спален комплект, съставен от легло с табла;
  • две нощни поставки и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, лост и рафтове;
  • скрин с четири чекмеджета;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм, в различни цветове.

Разгледайте всички спални комбинации в сайта и направете обстановката по начин, който ще ви накара да се чувствате добре.

Какви са предимствата на модерните гардероби?

Една от най-важните мебели в тази част на жилището е гардеробът. Той трябва да е практичен и функционален, за да подредите дрехите си. Актуалните модели се отличават с много удобства като освен лост със закачалки ви предлагат достатъчно рафтове за сгънати дрехи. Повечето гардероби имат вградено огледало, което е голямо и удобно и създава усещане за повече простор в стаята.