За да сте магнетични и неустоми ползвайте позволеното оръжие от Thierry Mugler – парфюм Alien

парфюм дамски

Един дамски аромат трябва да е наистина различен,  за да предизвика интерес, за да бъде забелязан и истински заинтригуващ. Традиционните оригинални парфюми за жени като, че ли започнаха да изчерпват своя потенциал. Наистина има такива, които определено можем да ползваме в специални моменти като наша запазена марка, но ако искаме да се откроим от множеството то имаме нужда от нещо феноменално и специфично. Ето защо за почитателките на силните усещания, емоционални и силни като характер дами днес представяме едно от невероятните творения на френския моден дизайнер Thierry Mugler. Това е alien парфюм, което е сред топ 5-те предложения на дизайнера, успял да завладее модните сцени и то още с появата им на пазара.

Загадъчен, напомнящ зелени нотки, портокалов цвят, жасмин са основните съставки, които със сигурност ще завладеят и вашето обоняние. Ето я причината Alien да стане толкова бързо разпознаваем и магнетичен парфюм, на който дамите трудно биха устояли. За създателя на аромата Alien казват, че е използвал революционни съставки, които превръщат дамския аромат в невероятна иновации, разчупваща традиционните окови на парфюмерийния бранш. Избора на име на аромата също не е подбрано случайно. В превод Alien означава извънземно. Точно такава е комбинацията от невероятни нотки, които сътворяват произведение на изкуството, с което всяка жена може да изпита силата да бъде изкусителка, тайнствена и загадъчна.

Не е твърде нереално, а напротив. Thierry Mugler е творец, който знае как да изпипва детайлите. Той е професионалист до мозъка на костите си и това е ясно изразено с революционния парфюм за дами с дръзкото наименование Alien. Друга причина жените наистина да приемат парфюма като специално свое оръжие е неговата дълготрайност. А индивидуалистките не биха направили компромис с качеството и продължителността на носещото се около тях ухание . Затова те избират стимулиращия мъжкото въображение Alien, който е винаги грандиозен, идеален  и траен. Вземете и вие своя Thierry Mugler Alien Eau de Parfum от pmparfumi.bg.