Тестерите – изискани аромати на перфектни цени

парфюми

Сигурно и ваши приятелки се хвалят с това, че са си купили супер качествени тестери на известни марки парфюми и ви уверяват, че това са много по-качествени и наситени като дълготрайност продукти. Всъщност наистина се оказва, че много хора живеят в огромна заблуда по отношение на парфюмните тестери. Действително това са предпочитани продукти, но основно не поради това, че са по-дълготрайни, а поради факта, че цената им е много по-изгодна в сравнение с оригинално опакованите парфюми. Уточнението, че разликата е само в наличието или липсата на опаковка е доста изненадваща за почитателите на хубавите парфюми. Реално тестерите са много предпочитани като аромати най вече заради доста по-достъпната им цена.тестери

Трайността на един парфюм може да зависи от това как ще бъде използван. Знаете ли например, че два типа кожа по различен начин задържат ароматите и ако на вашата кожа се усеща по-дълго като време то при друга по-суха кожа например може да изветрява много по-бързо. При тестерите  и парфюмите става въпрос за идентична течност, като при първите се използва рекламна опаковка, която се предоставя като мостра за проба от клиентите в търговските обекти, а при вторите има задължителната оригинална опаковка, която е идентифицираща съответната марка парфюм. Тестери и парфюми могат да се предлагат дори в еднакви разфасовки. Не са малко производителите на оригинални аромати, които дори предлагат вариант за по-големи разфасовки за тестерите. Именно заради това и много потребители са склонни да си купят тестер вместо аромат в оригинална картонена опаковка, тъй като не само, че ще получат повече количество, но и цената ще бъде по-ниска от тази на опакованите. А всъщност няма разлика в качеството както и наситеността.

Доста статии, които са свързани с това дали парфюма или тестера са по-добри и дълготрайни като аромати има в Интернет пространството. Мнения и коментари можете да откриете доста разнообразни. Едно обаче трябва да бъде ясно – тестера е оригинален аромат без картонена, лъскава опаковка.