Важно ли е да поръчаме нов и функционален шкаф за обувки

шкаф за обувки

Когато обзавеждате жилището никога не пропускайте да отделите нужното внимание и на входното пространство. Тази част от дома е първото което виждате щом се приберете и трябва да ви създава приятно усещане за подреденост и чистота. Мебелите които присъстват е хубаво да са подбрани внимателно, за да изпълняват очакваната от тях роля. Тук е важно да подредим и съхраним правилно обувките с които сме били навън както и дрехите. Нови модели на подходящи шкафове ви очакват онлайн в каталога на www.venus.bg. Те са направени от нови и качествени материали, които позволяват спокойно да ги използваме дълго време.

Кои модели шкафове за обувки са най-подходящи за антрето

Добре е да определите спрямо пространство с което разполагате колко шкафа за обувки може да разположите. Винаги е препоръчително да предвидите повече място за подредба, тъй като често чифтовете се увеличават или пък ни идват гости за които също трябва да се погрижим. Практични са вертикалните модели, защото имат много рафтове и може да подреждате нещата на височина. Друг модел, който прави силно впечатление е този тип пейка при което може да сядате удобно и в същото време да подреждате доста от любимите си обувки. Ако сте традиционалисти може да подходите практично и да вземете стандартен вариант с падащи вратички. Той винаги остава актуален и предпочитан от хората. Venus.bg представя удобен модел от новата колекция. Въртящ шкаф за обувки Геномакс – Сонома:

въртяща етажерка
  • Въртяща етажерка „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • Шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • Шкафът е подходящ за антре, коридор или офис;
  • Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ 16 милиметра.

Многофункционална мебел която притежава и така нужното за коридора огледало. Интересният въртящ механизъм ви дава възможност лесно да достигате до обувките и да имате една комбинативна и практична мебел.

Важни ли са материалите за изработка

Като всяка една мебел и тук е важно начина по който е изработена. Материалите трябва да са наистина здрави и устойчиви, за да се използва артикула достатъчно дълго, без да се повреди. Съвременните модели притежават механизми за плавно отваряне и затваряне на шкафчетата с което ги използвате гладко и безшумно. Най-разпространени са шкафовете за обувки направени от MDF и ПДЧ плоскости. Те са по-добър избор от естествената дървесина, защото се почистват лесно, влагата не им влияе толкова силно и са на достатъчно приемлива цена. Обърнете внимание на всеки модел предлаган в интернет магазина и неговите характеристики, за да се запознаете подробно с материалите които го съставляват. Предлагаме ви да съчетаете мебелите в коридора по цвят и дизайн, за да изглежда обстановката стилна.