Матраци по поръчка – що е то

поръчков матрак

Покупката на качествен матрак е водещ момент при оформяне на спалния кът. Ако сте традиционалисти и сте избрали легло с нормални т.е. стандартни размери то избора на нов матрак по никакъв начин няма да ви затрудни. Ако обаче сте в другата крайност… на ексцентриците, които винаги искат да бъдат различни, дори и в уединено място като спалнята, то една овална, сърцевидна или пък друг атрактивен формат на леглото не са изключени. До тук добре, но какъв матрак ще трябва за легло, което е далеч от традиционните форми и размери. Естествено, ме и тук има решение, защото водещи производители предлагат матраци по поръчка. Как да направите такава поръчка и колко ще ви струва предстои да разберем точно сега.

Поръчка на матрак

Предоставихме една от причините за това да си изберете матрак по поръчка т.е. при нестандартна и по-специфична форма на леглото. Но има например клиенти, които изискват специално комбиниране на пълнежи и височина, които изискват повече внимание от страна на производителя и изработка на изделието по поръчка.Еднолицев матрак

Ако се питате как да направите заявка за изработка на матрак по поръчка то наистина се оказва особено лесно и не толкова сложно. Всеки търговец на матраци може да се съобрази с вашите желания. Когато имате точни параметри, по които да се изработи матрака то фиксират и по тях производителя изработват желания продукт.

Сега за цената. Наистина когато се говори за стандартни матраци то цените са ясни и не ни изненадват. Поръчковите матраци обаче могат да достигнат като цена до два пъти по-висока от най-луксозните модели. И ако се питате какви са причините за това ето ги и тях:

  • За да се изработи поръчков матрак се изработва специална нова матрица;
  • Изготвя се нов проект, който ангажира широк кръг от специалисти;
  • Правят се изпитания, които да гарантират максимално качество;
  • Има не малко разходи, които са пряко свързани със създаването на един нов завършен продукт с параметри по предпочитания на клиентите.