Защо шкафът за обувки е най-важната мебел в антрето?

шкаф за обувки

Когато ви предстои да инвестирате в ново обзавеждане за входното пространство на апартамента, трябва да сте много прецизни и точни. Тук не разполагате с много свободно място и мебелите, в които ще инвестирате е добре да са функционални, компактни и с красив дизайн. Много добро решение е покупката на шкаф за обувки с плъзгащи врати venus.bg. Това е мебел, която ще ви гарантира достатъчно удобства и ще спести от мястото, тъй като начинът на отваряне и затваряне е иновативен и практичен. Съвременното обзавеждане се изработва от доказани с времето материали и изделията са гарантирано здрави и стабилни.

Какви са характеристиките на актуалните шкафове за коридор?

Спокойно бихме казали, че това е най-важната мебел във входното пространство, която ще го направи уютно и гостоприемно. Ако обувките ви не са добре организирани и подредени, ще създават много безпорядък, ще трупат прах и биха направили антрето неприятно. Шкафът, който ще изберете, е важно да има достатъчно голям капацитет, а съвременните модели предлагат именно това. Стандартните варианти с рафтове и вратички са много подходящи, защото скриват всичко от погледа и предпазват модните ви аксесоари от повреда и замърсяване.

Вратите имат механизми за безшумно и тихо отваряне и затваряне, изглеждат естетично и най-важното лесно поддържате хигиената. Съветваме ви периодично да забърсвате и почиствате цялата мебел с влажна чиста кърпа, което ще я предпази дългосрочно от повреда. Ако се нуждаете от повече място за съхранение, инвестирайте във вертикален модел, който се отличава с наистина голям капацитет. Ще ви дадем повече подробности за една от новите оферти в сайта Venus.bg. Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:

шкаф
  • модел „Сити 4036“ има две врати с плавно затваряне;
  • налични са шест рафта, побиращи от 13 до 20 чифта обувки;
  • за изработката на шкафа се използва ЛПДЧ 16 мм.

Разгледайте всички идеи онлайн и купете мебел, която ще ви създаде необходимите удобства и ще бъде съобразена с визията на коридора.

Има ли значение цветът на шкафа за обувки?

Решението на този въпрос е едно от важните, които трябва да вземете преди покупката. Най-лесно ще се ориентирате, ако следвате стандартните правила за това, че мебелите в помещението трябва да си подхождат като дизайн и цвят. Не би изглеждало естетично, ако портмантото и гардеробчето са в цвят венге, а артикулът за подредба на обувки е бял. Това е причината дизайнерите да ви съветват да купувате обзавеждане на модулен принцип, което е изработено в една продуктова серия.