Иновации в готвенето предоставени от плотове за вграждане Електролукс

стъклокерамичен плот

Pyramis, AEG, Bosch, Електролукс са марки, които са добре познати на потребителите, залагащи а висококачествена техника. Но има една закономерност, когато българския потребител купува новите си кухненски уреди и те са свързани с това да се акцентира на такъв вариант, който е не просто добър и качествен, а същевременно с това и достъпен. В случай, че е настъпил момента да инвестирате в нов котлон, но държите да го вградите в обзавеждането с идеята да предадете стил и изтънченост на пространството, да спестите дори площ то очевидно е, че продукта от който бихте останали възхитени са плотове за вграждане електролукс.

Водещите предимства

Разбира се, че инвестирането няма да бъде хаотично, а предвид ситуацията ще инвестирате точно в онзи вариант, който най-много доближава изпълнението на критериите ви. А това означава, че клиентите ще търсят оптимално много плюсове, които биха осигурили удобство и лекота при приготвянето на различни видове храни. Това, с което наистина можете да задоволите изтънчения си вкус са предимствата, с които плотовете за вграждане Електролукс ще ви впечатлят. За да не бъдем голословни бързаме да представим някои от съществените им качества:

  • Разширяема зона. Модерно решение, което ще ви осигури котлон с множество функции за използване на съдове с различна големина;
  • Контрол на управлението, което би осигурило свръх икономично използване на уреда;
  • Сигурна адаптация в плота на всяка кухня, тъй като от компанията предлагат множество размери, които да се впишат безпроблемно в кухненското обзавеждане;
  • Бързина при приготвяне на храната, заради това, че котлоните нямат нужда от предварително загряване.

Търсите елегантност, стил и лукс в кухнята? Сега можете да се възползвате от тях, благодарение на шведската компания, която произвежда едни от най-добрите и изгодни битови уреди за вграждане. Със сигурност свободата, която ще изпитате при готвене няма аналог, тъй като решенията от Електролукс са създадени за да улеснят ежедневието ви.

Революция в готвенето

плот

Гамата от плотове за вграждане, които се произвеждат от Електролукс непрекъснато подобряват технологията за работа с уредите, което предоставя лекота и комфорт при използването на съвременната техника. Сред новостите, които вдъхновяват домакинствата са инфрачервената технология, която не случайно се дефинира като умна. Уреда се стартира автоматично, разходва минимално количество енергия за да бъде сготвено конкретно ястие и определя времето за готовност.

От вас не се иска нищо друго освен да изберете менюто. Създайте идеалната атмосфера и се доверете на шестте зони за готвене със сензорно управление, които се адаптират към размера на съда, който поставяте върху плота. Умно, нали!