Перманентен грим за вежди – революция сред козметичните процедури през 21 век

микроблейдинг

Какво ще кажете за грим, който издържа от 2 до 5 години. Наистина това е невероятна революционна технология, която в живота на съвременната жена е едно от ефективните и разумно взети решения. Днес ще ви представим перманентния грим и неговите преимущества както и ще ви насочим към доверените козметични салони, в които можете да постигнете желания ефект. И така нека първо да започнем с това какво представлява перманентния грим и под какви наименования също е известни. Доста по – модерно звучи микроблейдинг или микропигментация. Оказва се, че в основата на този тип моделиране на макиажа се използва технология, която е много близка до татуирането. Изключителните предимства на перманентния грим е в това, че тук наистина можете да се радвате на сравнително дълготраен резултат, но много по-естествено изглеждащ. Основните зони от лицето, които могат да се подложат на перманентно гримиране са вежди, устни и подчертаване на окото. Най-ползваната услуга е микроблейдинг на вежди, тъй като всяка дама, която полага грижи за този детайл знае, че определено времето, което отделя за веждите си никак не е за подценяване. Потърсете в Интернет грим перманентен за вежди София и ще се изненадате колко много салони за козметични услуги предлагат такива разкрасяващи процедури. Идеята е обаче не просто да посетите първия ,който ви попадне,а да се доверите на специалисти с опит в бранша.

Важно е да се използва първо качествена техника и пигмент. Те са в основата на това новите ви вежди да изглеждат наситени, плътни и правилно оформени. Ако у дома оформянето с молив може да подлежи на грешки то тук козметика трябва да приложи изключителна техничност за да направи двете ви вежди достатъчно съразмерни и еднакви. Така ,че никак не е за подценяване къде в София ще си направите тази процедура.

Не са малко дамите, които са чували доста добри отзиви за перманентния грим на вежди и са впечатлени от резултатите, които виждат на своите близки и приятелки. Но само при мисълта, че с миниатюрни игли се впръсква пигмент в тялото им изпитват ужас. Всъщност не бива да гледате по този начин на техниката за оформяне а вежди. Реално самата терапия не отнема повече от 40 минути до час в зависимост от това каква форма и големина желаете да се постигне. Освен това не можем да кажем, че при ползването на микро  иглите ще изпитате непоносима болка. Клиентките, които са се подложили на грим перманентен за вежди в някой от утвърдените козметични салони в София споделят, че самата процедура наподобява пощипване, но в никакъв случай не е болезнено. Бъдете спокойни за вашето здраве, защото при този вид техника не се впръсква пигмента в дълбочина, а се засяга само повърхностния слой на епидермиса. Реално пигмента няма допир с кръвта, която разнася веществата по целия организъм.

След като се уверихте, че перманентния грим на вежди е безопасен и безболезнен е редно да отговорим и на следващия въпрос, който вълнува много потенциални клиентки на микробрейдинга, а именно струва ли си? Въпросът обаче се оказва риторичен и онези, които наистина държат на перфектната си визия, ежедневно отделят по час за да изглеждат добре през деня могат да оценят факта, че няма да се налага да губят повече време пред огледалото. Факта, че са ви гарантирани перфектни вежди за години напред е показателен, че имате нужда от ползването на професионални козметични услуги, които да подчертаят вашата безупречна визия. Имате тънки и зле оформени вежди? Писна ви да ползвате молив, който се размазва от топлината? Време е за перманентен грим на вежди, с който не само ще изглеждате невероятно, но и няма да навреди по никакъв начин на вашето здраве. Ако имате въпроси и искате професионална консултация посетете още сега онлайн платформата MiglapoMigla.com и се свържете с професионалисти от София, които ще се погрижат за вашето самочувствие.