Изберете ергономичен офис стол и си подарете комфорт пред компютъра

стол

В днешно време всеки от нас прекарва доста часове от деня си на работа и у дома пред компютъра. Времето минава неусетно, но накрая остава дискомфортът от дългите часове отминали в седнало положение. За да избегнем задълбочаване на сериозните здравословни оплаквания най-добре да открием подходящ ергономичен офис стол. Перфектен пример за това е Бежов Oфис стол Samba RC C, един от моделите, които ще откриете в каталога на магазин Venus.bg. Материалите използвани за направата на артикула са с най високо и доказано качество.

Важни характеристики, които трябва да притежава модерният ергономичен офис стол

Този тип продукти са изработени така, че да предоставят на седящия човек повече комфорт и правилна позиция на тялото. За да избегнем неприятните усещания съпътстващи дългото стоене в една позиция, столът трябва да поддържа лумбалната част от тялото ни. Гърба също трябва да бъде достатъчно добре обгърнат. Това са най-важните опорнимодели, за да се чувстваме комфортно. Да разгледаме подробно характеристиките на един от най-добрите модели в каталога Venus.bg. Работен офис стол Samba RC с подлакътници Еко кожа – Бежов SC:

офис стол
  • Работен офис модел Samba RC с елегантна визия, изработен със стабилна база от хром и стилни подлакътници с кожени елементи;
  • За неговата седалка и облегалка е използвана висококачествена еко кожа;
  • Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм;
  • Достъпна цена.

Перфектни механизми, които ще допринесат за вашия комфорт, докато стоите пред бюрото. Възможността да се регулира позицията на тялото е факторът, който ще ви помогне да откриете релакса, който заслужавате със Samba RC.

Защо да купим артикул от интернет магазин

Много неща вече поръчваме онлайн и те са с доказано високо качество и модерен дизайн. Същото в пълна сила важи и за офис столовете. Интернет магазинът ни дава повече възможност за избор, като моделите налични в каталога са най-актуални и прецизно изработени. Можем да научим всичко за харесания от нас офис модел Samba RC в най-големи подробности, защото характеристиките са ясно описани освен това размерите и други подробности също могат да бъдат намерени под красивия снимков материал. След като получим продукта – Samba RC ще се уверим и сами, че това което сме видели на изображенията на 100% отговаря на действителността. Цените също са изключително преференциални и често се правят намаления и отстъпки в полза на потребителя.

Прегледайте всички категории в раздел офис оборудване и намерете перфектните работни столове, като Samba RC, които ще позволят на служителите във вашата фирма да се чувстват оценени и да имат мотивация за работа. Консултантите очакват вашите въпроси и поръчки.