Какъв вид обзавеждане подхожда на модерната детска стая?

мебели за детска

Родителите, които искат да изненадат приятно своите деца с нещо интересно и оригинално в детската им стая, ще се зарадват да научат за новите предложения на магазин Венус. Купи тук готов комплект мебели, специално съчетан от производителя. За да се чувства едно дете добре в стаята си, трябва да има кът, в който да си почива и да спи, зона за учене и такава за игри и среща с приятелчета. Предизвикателството да изберете подходящи мебели е голямо, но офертите които срещате онлайн ще ви бъдат от полза при избора. Тук може да купите красиви и качествени модули за стаята снабдени с допълнителни функционалности.

Защо всички предпочитат готовите комплекти за детска стая?

Не е случайно, че повечето хора предпочитат да купят от тук готово обзавеждане, тъй като то съдържа всички необходими мебели. Няма да търсите нещата поотделно и да губите време за тяхното съчетаване. За децата е от значение обстановката да изглежда красива и приветлива, а готовите комплекти за детска стая ви предлагат именно това.

Отделните модули са произведени в идентичен стил, за да изглеждат перфектно разположени заедно. Тук може да купите допълнителни артикули, ако има нужда, тъй като всичко е на модулен принцип и предлагате достатъчна гъвкавост. Има опция да купите и обзавеждане за помещение, което ще бъде обитавано от две деца. При тези варианти леглата са или ъглови или двуетажни.

Има опция и за легло тип сандвич, но то е по-скоро за гости. Важно е да има достатъчно пространство за съхранение на всички играчки, дрешки и други неща на детето, затова леглата са с повдигащ механизъм или с чекмеджета в основата. Винаги може да купите от тук и красив скрин, който да ви помогне в добрата организация на детската стая. В каталога на Венус ще ви направи впечатление следния модел. Комплект детско обзавеждане в комплект Буратино – с включен матрак 82/190 см., Бял дъб:

  • детско обзавеждане Буратино“ комплект включва най-необходимите мебели за обзавеждане на детска или юношеска стая;
  • леглото е със задна табла и включен еднолицев матрак Marea;
  • двукрилният гардеробът е с огледало на едната врата и практично вътрешно разпределение;
  • бюрото е с изтеглящ се плот за клавиатура и място за поставяне на компютър;
  • включеният скрин е с четири чекмеджета, предоставящи Ви допълнително място за съхранение на вещи;
  • комплектът се изработва от ламинирано ПДЧ и се предлага в няколко разцветки.

Модерни и качествени мебели, които може да поръчате и купите лесно от тук на много по-достъпна цена.

Знаем ли предимствата на ПДЧ материала?

Много от съвременните мебели са изработени от него, тъй като има много добри характеристики и се доближава значително до естествената дървесина. Мебелите са здрави, качествени и безопасни за децата и затова ви препоръчваме да изберете обзавеждане направено именно от ПДЧ.