Съвети и препоръки за избор на еднолицев матрак

матрак

Когато хората търсят нов матрак за дома си те задължително проучват въпроса и се интересуват от това еднолицев или двулицев модел да предпочитат. Мебели Венус днес искат да насочат вашето внимание към съвременните качествено изработени еднолицеви модели, които притежават доста положителни характеристики. За тях няма нужда да купувате отделно подматрачна рамка, защото вече си имат. Като цена са по-достъпни, а това ще ви позволява по-често да подменяте артикула с нов и да се радвате на осъвременен продукт. Запознайте се детайлно с този вид комфортни матраци и изберете най-добрия.

Какво е нужно да знаем, когато избираме еднолицев матрак Венус

Често срещана заблуда е, че еднолицев означава модел, който има само един пласт. Всъщност всеки такъв артикул е съставен от няколко компонента, различни по вид и материал. Най-често това са вградена рамка и мека част върху нея – наричана още пълнеж. В зависимост от това какво ядро притежава продукта вие ще се насладите на различен тип усещания. Бонел пружините са спираловидно свързани от тел с различна дебелина. Другият по-съвременен тип пружини са покет – пакетирани в индивидуални джобчета. В този тип артикули се използва и пенополиуретанова пяна, тя е много устойчив продукт и притежава голяма плътност. В еднолицевите матраци Венус се влага дори мемори пяна, която е висококачествена материя приспособяваща се към формата на тялото.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Felia Plus – препоръчан от Венус:

  • Ядрото на матрака е изградено от пружинен пакет „ Бонел“ съставен от 120бр./кв.м спираловидни чашки, което осигурява ергономична позиция на гръбнака независимо от позата на сън;
  • Висококачествената дамаска от трико е капитонирана в различни форми;
  • Рамката позволява лесно монтиране на амортисьорен или пружинен механизъм за оптималното използване на подматрачното пространство.

В каталога на Венус може да се запознаете най-подробно относно това във всеки един от артикулите какъв материал е вложен. Насладете се на комфорта и изберете нов модел.