Фирми от мебелното производство ежегодно провеждат изложения, свързани с иновациите в сектора

По традиция у нас ежегодно се провеждат едни от най-мащабните изложения, на които производители на мебели представят най-новите тенденции в сектора. Високия интерес от страна на бизнеса и потребителите на мебели е напълно оправдан, тъй като безспорно мебелния бранш се е превърнал в един от браншовете, които през последните години наистина успяват да предизвикат силно впечатление от гледна точка на функционалност, стил и изтънченост в обзавеждането. Над 190 фирми всяка година ни представят своите иновативни предложения. Тук акцента обаче не е само върху фирмите за мебели – производители и търговци, а също така и към техните доставчици на суровини и материали.

Дървообработващия бранш също показва изключително модерни машини и уреди, с които мебелите, които използваме в ежедневието си са гарантирано здрави, устойчиви и стабилни. Освен това за да изглежда добре една мебел тя има нужда не само от здрава конструкция, но  от добри и качествени механизми, стилна тапицерия и всякакви други екстри, които наистина да я превърнат в атрактивна и привлекателна за клиента. Така, че не е лесна задачата на мебелните производители. Те трябва не просто да създадат мебели, а истински произведения на изкуството. И като доказателство за тяхната всеотдайна и безкомпромисна работа тези изложения ни представят подробности от кухнята на мебелното производство.

Ергономични, практични и високо функционални съвременните мебели се отличават със своята индивидуалност и естетика. Те са безопасни и доказателство за това ни дават и останалите фирми изложители в този своеобразен мебелен форум. На щандовете за фирми, които предлагат продукти, необходими за всяко мебелно производство забелязваме лепила, масла, машини за фрезоване и рязане, дизайнерски обков и иновативни механизми, като всеки един от тях има пряка роля в това мебелите, които получаваме като крайни клиенти да са наистина безупречни.

Идеята на тези изложения е не само потребителите да се запознаят с иновациите, но и производителите на мебели да намерят нови партньори.