По какви правила да изберем кухненското обзавеждане

мебели за кухня

Всеки на който му предстои покупка на нови мебели за кухнята се тревожи, дали би се справил достатъчно добре. Това обзавеждане е много важно за нас, тъй като мястото където се приготвя храната е сърцето на дома. Обзавеждането трябва да е достатъчно функционално и практично, здраво като изработка и в подходящ за нашия дом дизайн. Прекрасни нови модели на кухни, ще разгледате онлайн в каталога на магазин https://venus.bg/. Когато поръчвате нещо подобно се стремете, то да бъде възможно най актуално, понеже инвестицията е наистина дългосрочна.

Как да открием точните мебели за кухнята

Специалистите препоръчват да се доверите на модулното обзавеждане, което предлага и много голяма свобода. Конфигурациите могат да са най-разнообразни и така по-лесно ще намерите правилните за мястото с което разполагате. Добре е да начертаете примерна схема, която ще ви улесни в подбора на отделните модули. Съобразете се също така с височината на която ще са монтирани, за да ви е удобно, докато сте на мивката или пък отваряте горния ред шкафове. Разстояние между модулите не трябва да има, за да бъде всичко здраво прикрепено. Когато стигнете до избор на цвят и дизайн за кухнята, е хубаво да поръчате нещо, което отговаря на вече съществуващия интериор. По този начин ще направите помещението хармонично и уютно, каквото трябва и да бъде. Venus.bg представя – Готова модулна кухня Де Люси с термоплот – 260 см. – МДФ Орех/Орех:

кухня
  • готова модулна конфигурация „Де Люси“ с горни и долни практични шкафове;
  • включен термоплот за всяко шкафче;
  • модулната система позволява да конфигурирате шкафчетата в зависимост от Вашите желания;
  • Разполага с много шкафове, с витрини, модул с чекмеджета – всичко необходимо за една компактна и функционална кухня.

Подобно оборудване ще ви даде необходимото удобство и комфорт, когато приготвяте храната и ще има къде да подредите абсолютно всичко, за да изглежда зоната винаги добре организирана и чиста.

Каква е ролята на материалите за изработка

Този тип специфично обзавеждане, задължително трябва да бъде и здраво. Шкафовете се отварят и затварят по много пъти през деня, и ако започнат отрано да скърцат или да се клатят инвестицията ви ще бъде напразна. Затова преди поръчката внимателно прочетете кои са материалите използвани за тяхната направа. Специалистите предлагат да се доверявате на MDF и ПДЧ плоскостите, тъй като техните характеристики са най-близки до естествената дървесина, без да струват много.

Често присъства завършващ ламиниран ефект, който ви осигурява по-лесна поддръжка на цялата конструкция. Подобни материали издържат добре на влагата и замърсяванията в кухнята, без да се повредят.