Как да изберем подходящ скрин?

Статистика показва, че когато обзавеждаме спалня и детска стая най-търсената мебел е скрина. Това изобщо не е странно като се има предвид, че винаги търсим функционалност и максимална приложимост. Оптимизирането на пространството е водещ фактор, който отговаря за добре подредената стая и това тя да изглежда достатъчно модерна и просторна. Напоследък  тенденциите са именно към минимизиране на мебелирането от гледна тока на това оптически да превърнем едно пространство в по-голямо. Теснотията от психологична гледна точка е доста депресираща и мотива на проектантите за мебели да предложат иновативни и в същото време функционални мебели е напълно обяснима. Затова скриновете са толкова важни за обзавеждането в дома и не само. ЛениСтил работи с перспективата да внесе стил и индивидуалност в домовете на своите клиенти. Затова предлага модели скринове, които са достатъчно практични и съобразени с изискванията на съвременния потребител. Имате възможност да видите най-новите модели тук http://mebelilenistyle.com/спални/скринове .

Първото, което прави впечатление е адаптивната форма и размера на тази мебел. Къде и как ще разположите зависи изцяло от това как позволява пространството. Обикновено скриновете се поставят плътно до стената като така тяхното местоположение не пречи на преминаването Ви. варианта е да бъде разположени и в ъгъл, като това се препоръчва за особено тесни пространства. Идеята е скрина да бъде използван и да оптимизира пространството. Моделите комоди могат да предложат също така и различно разпределение по отношение на шкафове и чекмеджета. Стандартните скринове се състоят с няколко вертикално поставени чекмеджета, които да съхранят доста текстил и други вещи. Разпределени в тези малки кутии винаги можете да намирате нещата, които търсите. Това е и голямото предимство на тази мини мебел, с което клиентите наистина остават удовлетворени. Освен изцяло с чекмеджета друг също често избиран вариант е комбинацията между долен шкаф и чекмеджета. Това дава възможност да съхранявате на само бельо, но и по-обемни вещи. Въпрос на организация и лично виждане е какво именно ще поставите в скрина, но именно това пък е водещата причина да пожелаете да закупите такава мебел.

Предимствата на скриновете не спират до тук. Освен, че са подходящи за текстил и всякакви вещи, които използваме ежедневно горният им плот е изключително практичен. Дамите са облагодетелствани, защото могат да използват горната част като тоалетка, на която да поставят грим, парфюми и огледало. В детска стая скрина може да се използва и като тв поставка, което пък ще елиминира автоматично търсенето на вариант за място за телевизора. И може би най-често срещания начин за оползотворяване на плота е да го аранжирате с любимите семейни снимки. Не е нужно въображение да използвате един скрин. Той е необходимост, която винаги внася достатъчно изтънченост и стил в помещението.