Как да обзаведем модерно и функционално дневната?

мека мебел

Нормално е в пролетния период да искате някаква интериорна промяна, която да ви създаде повече удобства. Обстановката, която ви заобикаля влияе на вашето настроение и затова ви препоръчваме да насочите вниманието си към дневната, която е и най-любимо помещение на семейството. Дивани венус са добро решение, ако желаете да инвестирате в качествена мебел, изработена по последни технологии. Производителите ползват здрави и качествени материали, защото искат да ви предложат артикул с перфектни характеристики, който ще използвате дълго.

Какво е важно да знаем за съвременните дивани?

Дизайнът на артикулите е много интересен и разнообразен, за да отговори на повече вкусове. Онлайн може да намерите класически, линейни, дивани двойка и тройка, канапета, модели с релакс механизъм, дивани с лежанка или разтегателни. За да прецените кой от тези варианти е най-добър за вашия дом, трябва да се съобразите с фактора колко души да го използват редовно. Нужно ви е достатъчно място за настаняване, така че преценете дали ще вземете диван с лежанка или линеен тройка. И двата модела са достатъчно практични и ще ви предложат много място за сядане. Механизмът за разтягане винаги е харесван потребителите, защото прави меката мебел многофункционална и спокойно ще я използвате като място за сън. В по-малките апартаменти това може да е и основното легло за семейството, тъй като функцията се използва лесно. Удобството, което дават съвременните дивани е неоспоримо, затова ви препоръчваме да разгледате един от моделите на Венус. Триместен модел Алина – 180/85/90 см., Светлокафяв / Крем:

  • стилно триместно канапе „Алина“, подходящо за обзавеждане на Вашия хол или дневна;
  • добавено в интериора ще внесе ново излъчване;
  • изработен от висококачествени материали с мек пълнеж, за да се чувствате комфортно и удобно;
  • може да избирате дали да е с ракла за багаж или с функция сън тип разтегателен механизъм.

Модерната визия на тази мека мебел я прави чудесна за обзавеждане на дневната. Комбинирайте дивана с подходяща масичка за кафе и секция.

Какъв цвят и вид тапицерия да изберем?

Щом купувате мека мебел, трябва внимателно да помислите в какъв нюанс да бъде дамаската. Това е ваше решение, тъй като производителят ви представя богат каталог от възможности. Единият вариант е да заложите на универсалните цветове като сиво, бежово, кафяво или черно, а другия в нещо по-ярко като червено, зелено, жълто или синьо. Съчетайте цвета на дамаската с този на текстила в помещението като килим и завеси. Меката мебел може да бъде с тапицерия от текстил или от кожа. Двата варианта са доста различни като визия. Кожата прави артикула по луксозен и изискан, докато текстила внася повече уют и семейна обстановка.