Съвети как да изберете дамски часовник

часовник

Всяка уважаваща се дама държи на своята визия и чрез нея се представя пред обществото. На помощ ѝ идват елегантните тоалети и разбира се изисканите аксесоари, сред които е и часовникът. Понякога дори той е акцентът на цялостната визия. Хората винаги са имали специално отношение към часовниците. Когато е подбран правилно от подходящ магазин дамски часовници в повечето случаи луксозен, буди възхита у другите и създава нужния респект. За разлика от господата, дамите се впечатляват най-вече от дизайна на часовника, отколкото от неговите механизми.

Важни стъпки при избора на правилния часовник

Щом сме избрали магазин за дамски часовници вече имаме основата върху която да стъпим за да направим избора си. Едно от най-важните неща в един такъв артикул е неговият циферблат. Класическия вид, който се е наложил още от миналото при дамските модели е с кръгла форма, малък и деликатен, който би стоял много нежно върху дамската китка. Ако сте любителка на спорта или пък търсите подарък за такава, производителите в последните години заложиха на по-големите видове спортни часовници, които ясно ви показват не само времето, но и най-различни други компоненти на доста голям циферблат. Какъвто и дизайн да изберете важно той да бъде ясен и лесно да се вижда часът. Луксозните артикули, които ще намерите в магазин за дамски часовници ви дават възможността да купите истинско бижу, украсено със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Различните луксозни видове ще допаднат на елегантните дами, които обичат бижутата. Друг важен момент от избора се явява решението каква да бъде каишката? И тук имате различни опции – естествена кожа, пластмаса, керамика, злато, сребро, силикон и други. Това, че търсите подарък в магазин за дамски часовници не означава, че трябва да пропуснете функционалностите – водоустойчивост и удароустойчивост са най-главните.Дамски часовник

Представяме ви два прекрасни модела единият елегантен, а другият спортен – налични в качествените магазини за дамски часовници:

  1. Дамски часовник CASIO SHEEN SWAROVSKI EDITION – SHE-3066PGL-4AUEF – моделът е изработен с каишка от естествена кожа в розов цвят. Притежава и сертификат за автентичност на кристалите;
  2. Дамски часовник CASIO Baby-G BGA-230-7B2ER – устойчив на надраскване и също водоустойчив. Спортният модел притежава изключително много функции В това число и LED осветление.

Накрая се спираме и малко на решението – какъв да бъде цветът на избрания часовник. Магазините за дамски часовници предлагат богата палитра от всякакви нюанси, но ние ви препоръчваме да купите часовник в любимия цвят на дамата. Не изпитвайте никакво съмнение, че това е перфектният подарък и ще направите блестящо впечатления с него.