Защо ни е нужен часовникът?

Всеки ден четем статии за какво ли не. Информира ме се за най-новите технологии, за това какви открития са направени относно здравеопазването и като цяло за света около нас… Всеки ден биваме затрупвани от поредната доза информация – къде нужна, къде напълно излишна. В някакъв момент осъзнаваме, че едва половината от всичко това, което ежедневно научаваме ни е необходимо и като че ли положителните новини все повече намалят и намалят!

Трябва ли да побираме каква информация да стигне до нас?

Разбира се! Това е супер важно за здравата ни психика и душевния ни баланс. И въпреки, че нещата които се случват по света и у нас са реални и няма как да бъдат подминати, можем поне малко да ограничим достъпа на негативната хроника до нашето съзнание. Наистина би ни било трудно, но пък си струва да опитаме!

часовник quantum

Четете повече развлекателна литература… Гледайте предавания с интересна тематика, но и в същото време такава, която да не ви натоварва излишно. Всички знаем, че е напълно ненужно да обременяваме съзнанието си допълнително след дългия и напрегнат работен ден, затова оставете настрана трилърите и се фокусирайте върху розовия нюанс на живота – наблегнете на изкуствата и модата. Те могат да направят деня ви наистина прекрасен!

Ако трябва да обърнем малко по-голямо внимание на модата, на първо място бихме казали, че тя включва много аспекти и обхваща много сфери от живота. Можете да се докоснете до нея, докато избирате нови мебели за дома, или зимни ботуши например. Можете дори да я срещнете и при техниката, където точно както при дрехите си има актуални тенденции, спазвани от повечето хора! Да, модата е нещото без което няма как да живеем и за което си струва да говорим и да бъдем информирани всеки ден. Ако сте от онези хора, които стават и лягат с модно списание в ръка и никога не купуват каквото и да е, без преди това да се информирали дали то е модерно, или не, значи сте моден фен и вашето място е точно тук – където разискваме интересни модни теми!

Ние сме хора, които искат да направят живота ви по-приятен. Нашата цел е да ви накараме поне за миг да забравите за ежедневните проблеми и да погледнете на живота от друг ъгъл. Защото сме напълно наясно с това колко сив би могъл да бъде на моменти животът и чрез модата се опитваме да го „оцветим“ – поне с няколко нюанса по-цветен ;).

В случай, че имате нужда от цветна промяна и ви е писнало да четете само отрицателни новини, останете с нас – ние сме вашият позитивен заряд!

Часовниците – те не само отмерват времето, тиктакайки непрестанно. Те не са просто онази вещ на стената, която напомня за себе си на всеки кръгъл час. И не са просто онова метално кръгче върху кожена каишка, с което толкова много сте свикнали, че дори не го и забелязвате… Часовниците са основата на цяла модна индустрия и ако досега не се бяхте замисляли колко са важни те, останете тук и променете това!

Посетете магазин Fashion Depot и вижте часовниците им!

Ако имате един, два, или повече часовника в шкафа си, но ги възприемате само и единствено като вещи, показващи ви колко е часът, значи е време да промените тези ваши разбирания. Защото часовникът е част от всяка една неповторима визия и дори загатва за това каква е вашата личност. Без него, вие сте сякаш недовършени… И ако сте се погрижили за всеки един детайл от визията си както трябва, ако изглеждате перфектно от главата до петите, но нямате часовник на ръката си, то считайте че сте направили голям пропуск.

Запомнете – часовникът е точно толкова важен (и не по-малко) от хубавите обувки и елегантен костюм. Този аксесоар е неизменна част, както от визията на дамите, така и от тази на силния пол. Защото ако искате да бъдете безупречни и всички да се обръщат след вас, не трябва да подминавате нито един на пръв поглед дребен детайл. Понякога, най-малките неща оказват най-голямо въздействие. Защото съгласете се, че никой няма да се взира в обувките ви…. Докато общувате, е по-вероятно да забележат ръцете ви, с които жестикулирате, здрависвате, или държейки някоя красива дама за ръка!

дамски часовник

Дамите са едни от основните купувачи на часовници. Те залагат по-скоро на количеството, заради многобройните тоалети, които притежават и необходимите аксесоари към тях. Всяка жена има в гардероба си поне 5 рокли, които са коренно различни една от друга и които съответно изискват и различни допълнения. Ако например тоалетът е ярко червен, то зелен часовник би било меко казано нелепо решение. Но ако имате часовник в същия цвят, или поне в цветова гама, съответстваща на този огнен нюанс, ще е супер нали?

Трудно е обаче да имаме толкова женски часовници, колкото са и дрехите в гардероба ни. Това би ни струвало доста, а дали изобщо ще можем да си го позволим? Няма ли да е по-разумно и финансово изгодно ако изберем 2-3 модела със семпла и изчистена визия, които да съчетаваме спокойно с тоалетите си?

Реално е така, но де факто правим съвсем друго нещо… Много дами първо избират часовника и след това започват да се тюхкат какво да облекат! Тъй като не са могли да устоят на онзи бляскав и с уникален дизайн часовник, който са видели в мола, те често не мислят с какво могат да го съчетаят и дали след това няма да трябва да си купуват и нови дрехи. Но такава е женската природа – спонтанна, чувствена и понякога дори безразсъдна ;).

Вижте още изкушения тук: https://goo.gl/bc1Uj5

А какво за мъжете? Те по-обрани ли са от дамите, или също като тях са склонни да купуват просто ей така – без да му мислят кой знае колко… Склонни ли са и те на импулсивни покупки, или са по-практичната част от човечеството?

Часовниците не са нещо, което може да бъде грешно решение. Ако ще и да имате десетки от тях – те винаги са нужни и никога излишна покупка. Винаги може да им намерите употреба, защото този малък аксесоар е наистина много очарователен! Не изпитвайте вина ако в момента сте на касата и плащате за поредния нов часовник. Знаем, че най-вероятно не ви е толкова нужен, но ако така той ще повиши настроението ви и ще ви накара да забравите поне за малко за проблемите, си струва да си го купите!