Насоки при инвестиране в трапезна маса

маса

Трудно е да е определи коя трапезна маса би била най-правилна за обзавеждане на нашия кът за хранене. Много са съветите, които откриваме във виртуалното пространство, но дали са приложими за зона с ограничена площ, която се използва едновременно като място за готвене и холен кът? Въпросите, които задаваме навярно вълнуват и вас, а отговорите за това кои са главните особености на трапезните маси и кои са практични и универсално адаптивни можете и вие да откриете сред колекцията от продукти на mebeliarena.bg. Платформата разполага с огромен брой предложения, а това безспорно ще ви представи шанс да успеете да филтрирате най-ефективната за вашия дом възможност.

Основни трикове при избиране

Освен богат асортимент в своя сайт от mebeliarena.bg представят и редица насоки, безплатни съвети и консултации със специалист, които могат да ви насочат към инвестиране в правилна посока. Следват няколко интересни отправни точки, които да приложите в случай, че е настъпил момента да изберете нова трапезна маса.

 трапезна маса

За да бъде приятно обзаведена трапезната зона е препоръчително да обърнете внимание на:

  • Свободното разстояние между масата стената или останалите мебели в стаята. То трябва да бъде не по-малко от 90 см., което предоставя възможност за свободно преминаване;
  • Плота да бъде с форма, която е удобна за сервиране както на малко така и на по-голям брой блюда. Разбира се, че това е много ключов аргумент, тъй като така ще сте в готовност винаги да посрещате гости без да се притеснявате къде ще поставите подложни чинии, такива за основно или пък салатени;
  • Разтегателен механизъм

Препоръчват се такива маси, защото те са практични и винаги в готовност да предоставя необходимата площ за сервиране и спокойно хранене.

Моделите трапезни, които ви очакват в mebeliarena.bg са идеалните решения, с които и вие ще можете да оформите удивителен, стилен и удобен за ползване трапезен кът.