Как да изберем подходяща холна секция

модулна секция

Всеки от нас се нуждае от кътче в своя дом където да се чувства уютно и да си почива по най-добрия възможен начин. Това в повечето случаи става в дневната, където се намира телевизорът, комфортният диван и всичко около нас предразполага да се чувстваме перфектно. Основна мебел обаче, която определя комфорта и стила на всичко в помещението е секцията. Без нея дневната ще изглежда празна и неуютна. Разгледайте всички модели, които ви предлага онлайн магазин https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна.Те са много разнообразни като стил и дизайн, което ще ви улесни в избора и със сигурност ще намерите визия, която да ви допада.

Защо модулните секции станаха предпочитан елемент в интериора

Помните големите тежки конструкции, които запълваха голяма част от дневните зони преди време. Те побираха много вещи, но почти никой от нас не ги харесваше, тъй като претрупваха пространството и стаята изглеждаше твърде малка. Днес имаме възможност да направим помещението много по-красиво и функционално, благодарение на съвременните модулни секции. Те се състоят от отделни елементи, които комбинирани могат да бъдат използвани и монтирани както на нас ни харесва. Отново притежава достатъчно пространство за съхранение на вещи, но благодарение на разчупената си визия, големите модули не се натрапват  така явно. Конструкцията изглежда олекотена, снабдена е със стъклени витрини и рафтове за декорация, а прекрасното LED осветление допълва моделите.

Как да изберем правилната мебел за дневна

Разнообразието от различни варианти ви дава възможност много лесно да откриете подходящ модел. Трябва да се съобразите с параметрите на помещението което обзавеждате с вашия вкус и разбира се с това за какво смятате да използвате елемента. Днес онлайн магазин Venus.bg ви представя един от най-добрите си комбинации. Секция Емина 1 – Бяло/МДФ бяло гланц:

холна секция
  • Модулна конфигурация за обзавеждане на хол или дневна;
  • Този модел е съставен от шкаф за телевизор с две ниши и шкафче;
  • Етажерка с две ниши;
  • Два шкафа с витрина;
  • Модулите не се свързват един към друг, което ще Ви позволи да ги подредите по Ваш вкус;
  • За изработката на секцията се използва висококачествени МДФ и ПДЧ, в цветовете бяло гланц и бяло.

Стилна функционална мебел, която перфектно хармонизира с модерните мебели за дневна. Светлият цвят позволява да експериментирате с останалите артикули и да направите интериора много свеж и уютен. Модерните материали с гланцово покритие придават на артикулите блясък, който създава усещане за лукс и елегантност. Почистването и поддръжката на такъв тип мебел е много лесна, защото само с едно леко забърсване без наличието на препарат всичко ще свети от чистота.