Dolce & Gabbana Light Blue – важен акцент към вашия ежедневен стил

тестер

Сред ТОП 10 на най-предпочитаните и купувани дамски парфюми е Light Blue на италианския моден бранд Dolce & Gabbana. Едва ли този факт ви изненадва, тъй като вероятно и вие имате особено добри впечатления от трайността и неустоимата свежест, която ви предоставя този изискан аромат. Като всеки друг оригинален марков парфюм обаче сме наясно, че за да се възползваме от удоволствието да ползваме Light Blue и то ежедневно наистина ще трябва да си приготвим солидна сумичка. Е, не винаги сме в готовност да посетим оторизиран парфюмериен магазин, от който да си гарантираме 100 % качествен аромат и сме склонни да направим компромис с някоя реплика. Спрете и не си губете времето с неистински ментета, а се доверете на ПарфюмБГ и предложението за Light Blue тестер. А самите тестери винаги са се приемали като невероятно добра алтернатива, защото какво от това, че стъкления флакон не е поставен в картонена кутийка. Все пак така или иначе след покупка опаковката ще бъде изхвърлена.

Много от дамите, за които Light Blue е основен аромат, който използват в ежедневието си залагат именно на тестерите като основната причина за това е драстичната разлика в цената. Само за сравнение ще кажем, че при опакован оригинал цената е с около 30 % по-висока отколкото за тестер. Ето как като разумен потребител и вие можете да насочите вниманието си към тестерите, а не да харчите безумни средства за картонена опаковка.

Light Blue е сред класическите и с нестихващ интерес аромат сред дамите. Дълготраен, свеж, уникален и невероятен – така описват любимия си парфюм дамите. Жените с безкомпромисен стайлинг никога не биха допуснали компромис с избора си на реплика на  Dolce & Gabbana  Light Blue .  Те знаят, че най-добрите оферти ги очакват в тестерна опаковка в онлайн магазин parfium.bg. сто процентови оригинали на любимите ви дамски и мъжки аромати са тук и в очакване да бъдат поръчани точно от вас.