Въздухопречистватели – не само полезни, но икономични и безшумни

въздухопречистватели UV-C лампа

Към момента едни от най-търсените електроуреди са въздухопречиствателите. Като средство за чист и свеж въздух, който си осигуряваме у дома е важно да отбележим, че има защо да се наблюдава такъв висок интерес към уреди с многофункциални възможности. За повече свежест и намаляване на риска от заболявания има защо въздухопречиствателите да са сред уредите, които се най-продавани по време на месеци, в които вирусните заболявания се разпространяват скорострелно. Всеки е чувал за ползите от прилагането на тази умни машинки в затворените пространства, на наясно ли сте ка какви критерии трябва да отговаря един въздухопречиствател за да бъде ефективен? Следва да ви запознаем със същността от приложението на тези уреди както и на какви технически особености да се фокусирате, когато сте напълно сигурни, че трябва да направите такава инвестиция.

Здраве и чистота у дома

Омръзна ли ви от домашния прах, който непрекъснато се сипе от дрехите ви? Вдишването му води до сериозни алергични реакции, кашлица, затруднено дишане. Проветряването с цел влизане на по-чист въздух също има обратен ефект, тъй като неизбежно миризмата от изгорелите автомобилни газове с пълна сила влиза в помещенията. И къде е решението, от което се нуждаем за да пречистим въздуха, който дишаме в дома си? Въздухопречистватели икономични и безшумни са идеите, които можете да откриете в онлайн магазин Красиво Тяло.

Безпрецедентна е ролята на тези удивителни машинки в борбата с мръсния и запрашен въздух, в който се носят хиляди болестотворни микроорганизми. С тях:

  • Освежаваме въздуха у дома;
  • Създаваме по-благоприятна среда за живот;
  • Намаляваме видимо домашния прах;
  • Филтриране и премахване на неприятните миризми.

Ето, че има много съществен смисъл от това във всеки дом да има въздухопречиствател, който без усилия да обнови въздуха и го пречисти от вируси, микроорганизми, прах, миризми.

Основни критерии при избор

Съвременните въздухопречистватели са снабдени с всякакви екстри за убиване на микроби и вируси – UV-C лампа, илтър клас H13 срещу бактерии и вируси. Но онова, което е важно също да се вземе под внимание са аспектите, които се отнасят до нивото на шума както и икономичния режем на работа.

Като всеки вид уреди и при въздухпречиствателите има енергиен клас. Съобразете с еразхода на ер.нергия и си изберете такъв, който е икономичен, което ще позволи да оставите уреда да работи денонощно. Освен, че разходването на електрическа енергия е съществен мотив да сте оптимално отговорни то е важно и да се фокусирате върху модели, които са безшумни. Така няма да ви пречат дока спите, работите или просто се нуждаете от повече тишина. В магазин Красиво Тяло можете да откриете най-икономичните и безшумни модели от водещи марки производители.