Защо да подарите ваучер за рафтинг

рафтинг

Възможностите за изненади на любими хора не са малко. Да подарите бутилка вина и кутия луксозни бонбони вече се счита за доста тривиално. Един подарък трябва да бъде оптимално вълнуващ и невероятен, такъв който да се помни вечно. Ако и вие сте изчерпали интересните дарове, които сте поднасяли на любими и близки хора то днес ви предлагаме нещо наистина лудо. Какво ще кажете за рафтинг ваучери? Не е задължително да си почитател на водните спортове за да отидеш на рафтинг или гребане с каяк. Много хора си признават, че им липсва емоцията в живота и търсят такива възможности, които са изключително зареждащи с положителни емоции. Ето, че е време да покачите адреналина на празнуващите като им поднесете изненадващ и нестандартен подарък.

За какви хора е подходящ ваучера

Единственото ограничение, което е важно да имате предвид е, че този тип водни спортове не се препоръчват за лица под 6 годишна възраст. Реално спускането с лодка и гребането са подходящи както за деца така и за възрастни. Невероятно преживяване и уникално приключение можете да подарите на свои приятели, близки, роднини и любим човек.

Така, че относно възрастовите ограничения направихме уточнението, което означава, че за всеки над минималната възраст този тип спорт е напълно подходящ. Що се отнася до останалите детайли, които са характерни за подобни турове е важно да отбележим, че:

 • Получателя на ваучера няма нужда да има какъвто и да било опит с гребането и водните спортове;
 • Не са критерий физическите данни и подготовка;
 • Дори не е нужно изобщо човекът да се е качвал на лодка за да се наслади на макс на такова лудо изживяване.

Ето ви идея за подарък за юбилей на родител, навършване на пълнолетие на тийнейджър, сватбен подарък за двойка, която обича предизвикателствата. Независимо от повода и възрастта ваучера за рафтинг предоставя незабравим спомен и приключение, което получателят ще помни до края на дните си.

Какво включва ваучера

ваучер

Хубавото на този тип подаръци е, че всичко е организирано. Това, което собственика на изненадата следва да има предвид е това, че трябва да заяви дата за използването му поне една седмица преди датата на тура. Друга особеност е подготовката, която включва да се осигурят сухи дрехи и кърпи, тъй като водните спортове крият доста изненади и е неизбежно да не се намокрите.

Но що се отнася  до самото преживяване и изпълнение на спускането с лодка за рафтинг или гребане на каяк то професионалния клуб по водни спортове ще се погрижи за всичко:

 • За транспортирането на участниците до началната точка на тура;
 • Осигуряване на оборудване и костюми за оптимална безопасност;
 • Каски и спасителни жилетки;
 • Инструктаж за да бъде изненадата не само приятна и вълнуваща, но и безопасна.

Очаква ви четиричасова приказна еуфория, много адреналин и емоции, които ще бъдат рестарт за сивото ежедневие. Няма никакво съмнение, че получателя на изненадата ще може да се наслади на едно неповторимо приключение.

Видове ваучери за подарък

Много са възможностите, които можете да подарите. В зависимост от това дали човека, който ще се възползва от това изживяване е по -екстремна натура или по-спокоен характер можете да се съобразите с това и да изберете съответното трасе, по което да се осъществи спускането. Едни от най-популярните са:

 • Ваучер за рафтинг по река Струма в района на живописното Кресненско дефиле;
 • Рафтинг по Струма на макс, който включва каньонинг и тролей;
 • Към всеки тур можете да заявите и професионално заснемане за да може всеки един миг да бъде запечатан;
 • Ваучер по Струма с каяк;
 • Мини почивка с нощувка в еко селище Дебели даб и други.

За още идеи за мега яки подаръци посетете сайта на професионален клуб по рафтинг Рефлип и открийте приключението, което искате да подарите.