Модерни тоалетни и вани

баня-тоалетна

Ако имате въображение, финансови средства и стил, то модерните хай тек предложения за тоалетни и вани ще ви вземат ума. Впечатляващите иновативни технологии за банята наистина ще променят стандартните разбирания за удобство и красота.

баня-тоалетнаКато например тоалетната чиния, която се почиства сама. Моделът е семпъл, изработен от самопочистваща се система. Тя измива, изчетква всичко след употреба и за финална нотка – пуска аромат. Има контролиращо устройство от разстояние.

Самозатваряща се тоалетна чиния. Този модел има сензор, който лесно засича движение пред него и се отваря при посещение на тоалетната. Има опция само затваряне в зависимост от предпочитанията на клиента.

Музикална подгряваща тоалетна. Последен писък на модата е този иновативен модел, съчетаващ комфорт, лукс, красота на едно място. Подгряваща до определена температура седалка, самопочистваща система плюс слот за карта, чрез която да слушате любимата си музика, докато сте в банята.

Икономична тоалетна. Тук става въпрос за тоалетна, която пести вода. Доста съвременни компании залагат на тези модели, защото са екологично ефективни и са програмирани да спестяват от водните ресурси. Разликата в използването на вода от обикновена тоалетна и икономична такава е осезаема.

Каква е мултифункционалната тоалетна? Притежава LED осветление, отопляемо седало,самопочистваща се система, музика, масажор и биде, което има регулатор за температурата на водата. Какво повече да иска човек? Тази хайтек тоалетна е изобретена от италианска компания, която печели хиляди последователи от целия свят.

По отношение на ваната има също много различни иновативни предложения. Ако желаете да промените облика на банята си, вземете например неонова вана. Тя свети в тъмното и е супер ексцентрична. Модерна и практична едновременно е и ваната с врата. Осигурява лесен достъп за най-малките в семейството. Ваната тип подводница е за всички любители на смелите разкази на Жул Верн. При нея дизайнерите успешно са внушили, че взимайки вана, ние се потапяме в един подводен свят.

Източник: Списание за баня – banya-bg.com/