Време е за нов употребяван автомобил? Запознайте се с доверените автокъщи във Варна!

употребявани коли

Сериозно изпитание е покупката на употребяван автомобил. Човек започва да търси информация, да следи статистики и да навлиза в територия, която наистина е специфична и непонятна за мнозина. Но желанието да смениш старата кола с по-нова е повече от логично и ето, че днес ще се заемем с това да намерим автомобила, който да отговори на нашите критерии. И така, когато сме решили, че имаме нужда от нова кола първото, което предприемаме е оглед на автокъщите в града, в който живеем. Това на първо място е удобство при регистрирането на колата на наше име и освен това няма нужда да плащаме допълнителни такси за транзитни номера и т.нат. И тъй като работим и живеем в морската столица се отправяме към поредната автокъща Варна. Така ще можем на място да огледаме някои от марките и модели превозни средства, които са ни направили впечатление при посещението на сайта на дадената автокъща. Да, пропуснахме да кажем, че първо посетихме най-популярните сайтове в които се предлагат употребявани коли. Няма да ги споменаваме за да не им правим реклама, но всеки от читателите ни ги познава добре.

Както във всеки друг град и във Варна не липсват автокъщи. Дори можем да кажем, че са толкова много, че два почивни дни няма да ни стигнат за да ги обиколим. И въпреки това се заемаме с това предизвикателство и се отправяме към следващата автокъща за да огледаме на живо предлаганите превозни средства. Като купувачи е логично да имаме конкретни идеи за това каква марка да е колата, годината на производство да е сравнително добра, направили сме и анализ на потенциалните дефекти, които имат определени модификации. Да не пропуснем и това, че сме се допитали и до форуми и социални мрежи кои от автомобилите са добри и кои да отпаднат. С две думи доста работа сме свършили преди да се отправим към поредната автокъща във Варна и та търсим своя нов, идеален, употребяван автомобил.

Късмета е част от избора на употребяван автомобил. Като се има предвид това, че дори нов, купен от автосалон и представителство може да даде сериозни дефекти, то наистина има логика в това да сте късметлия и да попаднете на нещо наистина добро. Практиката показва, че най-правилно е да се доверите на автокъща, която има изградена репутация, внася коли от точно определени райони и дава гаранция за качеството на автомобила. От края на 2013 година влезе правилото автокъщите да предоставят на своите клиенти така наречената гаранция „Сигурност на пътя“. Това е заявка, че колите влизащи в страната подлежат на щателна проверка от доверен сервиз, в който се извършва технически преглед за състоянието на превозното средство. именно по този начин като потребители имаме гаранция, че ако в рамките на три месеца от датата на покупка на возилото възникне някакъв проблем можем да се обърнем за съдействие към автокъщата или пък специализиран сервиз за отстраняване на повредата.

След това лирично отклонение влизаме в следващата автокъща във Варна. Впечатлени сме от лъскавите и луксозни автомобили, които изглеждат като нови. Дали пък точно в тази автокъща няма да намерим онова бижу, което търсим. защо не, всеки заслужава да кара хубава кола, естествено като се имат предвид финансовите му възможности.  Определили сме с и бюджет, но пък ако намерим по-скъпо, но с повече екстри возило, с прилична година на производство и малък пробег то може би си струва да вземем и малък заем за да можем да си позволим тази инвестиция. Човек трябва внимателно да обмисли своето решение, защото в крайна сметка е важно да си купи кола, която да ползва достатъчно дълго, да пътува комфортно и спокойно. А аз избрах своето нов, употребяван автомобил от автокъща Капитол Варна, защото гаранцията и сигурността са важен приоритет за мен и моето семейство.