Уникални мдицински терапии за красота и здраве – открийте ги в клиника Мирабел Бургас

лазерният пилинг

Прилаганите механизми за подмладяване днес далеч не се простират до това да посетите козметичен салон и да ви бъде направена кислородна терапия или да бъде сложен ботокс, който да направи лицето ви сякаш замръзнало и лишено от чувства. Естетичната дерматология и моделите при разкрасяване преминаха в друго измерение, което търси естествения подход на регенериране на клетките. Това, което се забелязва напоследък е, че клиентите, които държат не само на своето добро самочувствие, но и здраве се преориентират от салоните за разкрасяване към клиниките към естетична дерматология. Безспорно медицинския опит на лекари, сестри и обучен персонал е от значение за това да се гарантира безопасност на всяка една от терапиите, на които ще се подложим. Освен като професионална грижа към личното и здраве медицинските услуги са професионално контролирани и съобразени с редица възможности, които съвременната медицина предлага.

Плазмолифтинг – уникално клетъчно възстановяване

Представяме ви една от най-новите терапии, които се предлагат днес от Мирабел Бургас. Клиниката по естетична дерматология е една от популярните в Южна България и високия рейтинг се дължи на богатия професионален опит на лекарите дерматолози, които полагат ежедневни грижи за състоянието на кожата на своите клиенти. Имайте предвид, че тук нестава въпрос само и единствено за красота, а за технология, която връща по-естествен път оздравяването и регенерирането на клетките.

А плазмолифтинг бургас е медицинска терапия, която използва вашата собствена кръвна плазма, която има за цел да стимулира забавянето на процесите на стареене, обновява е прави кожата многократно по-свежа. Много лекари наричат този иновативен начин на регенериране вампирски лифтинг, тъй като се използва собствената кръв на пациента, от която се извлича плазма. А плазмата се състои от 90 % вода и 10 % активни вещества като витамини, минерали, аминокиселини, протеини. Този извлечен еликсир се връща обратно в онези зони на кожата, при които се цели нейното обновяване и то по естествен път без да бъдат прилагани химично извлечени вещества, които не само могат да предизвикат алергия, но и да създадат редица здравословни проблеми.

Мирабел Бургас предлага на своите пациенти тази иновативна реконструираща медицинска техника за подмладяване, която намира широка приложимост в различни дерматологични проблеми. Ще ви запознаем с някои от най-полезните ефекти, от които можете да се възползвате при:

 • Всякакви възрастови изменения на кожата;
 • Сухота, обезцветяване;
 • Акне;
 • Белези от стрии;
 • Оплешивяване;
 • Като профилактика на стареенето на кожата;
 • Намаляване на мимическите бръчки;
 • Слънчево изгаряне;
 • Подпомагане на зарастването на рани;
 • Намаляване на инфекциите при открити и трудно зарастващи рани и много други.

С грижа за вашето здраве и красота

На https://www.dermamirabel.com/ можете да откриете пълен пакет от здравословни решения, които ще върнат доброто ви самочувствие и увереност. За всеки човек здравословните проблеми се решават в медицински центрове, а точно тук в клиника по естетична дерматология Бургас ще откриете точно онова, което наистина би било решаващо за вашето здраве и красота. А кожата е един от човешките органи, които са подложени на екстремни условия. Кожата ни защитава от климатични влияния, замърсявания, вируси, бактерии. Тя е нашия своеобразен щит, за който разбира се, трябва да се погрижим.

А професионалните услуги от Мирабел Бургас и квалификацията на опитни лекари дерматолози осигуряват:

 • Високо качество на лечебните процедури;
 • Професионално отношение и индивидуален подход;
 • Прилагане на най-нови и утвърдени от световната здравна организация лечебни и разкрасителни терапии;
 • Използване на уреди, медикаменти и козметика от най-висок клас, сертифицирани за употреба.

Естетичната дерматология през 21 век показва едно изключително развитие. Медицината и разкрасителните процедури намират общ език и показват, че красотата не винаги изисква жертви. В клиниката по естетична дерматология ще получите компетентна професионална консултация в зависимост от проблемите и желанията ви. Тук ще се приложи най-подходящия за вас вид терапия, която да удовлетвори приоритетите ви по отношение на здраве, красота и регенериране по безопасни и безвредни техники.