Кое е най-отличителното качество на ъгловия диван

диван с лежанка

Мнозина са на мнение, че една от водещите причини, поради които клиентите избират ъглови дивани е това, че модела лесно се приспособява дори в сложни като архитектура пространства. Но не това е основния аргумент, поради който продажбите бележат ръст. Оказва се, че има и друг ключов мотив поради, който се купуват такива дивани и те се дължат на това, че продукта разполага с лежанка. Удобствата на това приспособление и очевидно и домакинства, които разчитат на хола като зона за отдих, почивка и дори сън има защо да имат предпочитания към предложенията за закупен от Мебели Арена холов ъгъл с лежанка.

За да е по-приятно и комфортно в хола

Мислите си, че щом искате да полегнете то спокойно можете да го направите в спалнята. Но когато почивката е краткотрайна и има причини да останете в хола то е очевидно, че ще предпочетете лежанката, на която да се настаните. Ъгловата форма предполага оптимален брой места, които холвия ъгъл ще ви предостави т.е. вие можете спокойно да си лежите, а останалата част от дивана да се използва за сядане от партньора ви или от децата.

Прекрасна хармонична атмосфера си осигурявате с холов ъгъл с лежанка, защото този тип мебелировка е подходяща за:

  • Обзавеждане на малки холове и всекидневни;
  • За семейства с деца;
  • За хора, които обичат да канят гости;
  • За онези от вас, които обичате да полягате на дивана;
  • Продукта е идеален за ежедневно натоварване.

С холов ъгъл си имате идеалното обзавеждане, на което да разчитате за осигуряване а прекрасен и спокоен кът за отдих.

Функции на лежанката

холов ъгъл

Разбира се, че за да бъде още по-функционален един Г-образен диван няма да разчитате само на това да разполага с типичната за него лежанка. Тайната на моделите е в това, че имат под мястото за лягане ракла. Това е невероятно удобно пособие, благодарение на което си имате пространство, което да използвате за прибиране на всякакъв багаж дори обемно спално бельо.

Ето, че ролята на меката мебел, която е с Г-образна форма има своите безспорни преимущества. Тя осигурява ефективност, комфорт и уют. Гарантира място за кратък отдих, за съхранение и сядане. Реално няма по-функционален модел диван от холовия ъгъл, тъй като това е продукт отличаващ се с удобства и изискан дизайн.

Изберете си този, който:

  • Да ви допадне като визия;
  • Да е съразмерен с наличното пространство;
  • Да е достатъчно здрав за да ви служи дълго време.