Практическо ръговодство за избор на качествени бижута

Всяка жена иска да влезе в стая и всички погледи да са насочени към нея по правилните причини. Прическата, дрехите, но най-вече бижутата.

„Харесва ми колието ти, откъде го имаш?“ е най-добрият комплимент.

Жените трябва да имат качествени бижута, които да олицетворяват техния моден усет и марка. Често може да се окаже предизвикателство да се намерят подходящите бижута.

Продължавайте да четете, за да научите всичко за това как можете да акцентирате върху гардероба си с нашето практическо ръководство за избор на качествени бижута.

Разликата между изящните бижута и модните бижута, когато става въпрос за качествени бижута

Важно е да разберете и откриете своя стил. 

Дали сте по-модерни или по-небрежни? Дали вкусът ви клони повече към класиката и семплостта, или обичате да мислите нестандартно?

Повечето жени смятат, че има само две категории, когато става въпрос за бижута – фини или модни бижута.

Изящните бижута, които често се състоят от диаманти и злато, са твърде скъпи, за да се носят всеки ден, с изключение на сватбените/брачните пръстени. Модните бижута са по-икономични, но са изработени евтино и бързо излизат от мода.

Изящни огърлици

Ако искате да бъдете по-смели, изящните колиета ще ви помогнат да кажете „Забележете ме!“ и са сигурен начин да привлечете погледите на всички в стаята.

Както подсказва името му, колието е по-голямо, по-едро изделие за врата, което често се изработва от по-големи каменни сегменти като кристал Сваровски или мистичен кварц.

Те трябва да се носят като самостоятелна част. 

Цветни огърлици от едри корали

Цветните коралови огърлици са забавен и модерен начин да добавите цветен поп към гардероба си.

Можете да използвате цветен корал в комбинация с ярък модел, за да придадете допълнителен разкош. Или пък можете да го носите с малка черна рокля, за да ѝ придадете малко повече дързост.

Облечете дънковия си панталон или координирайте кораловото си колие с шапки, слънчеви очила, обувки, шалове и чанти.  Или смесете и съчетайте за забавни цветови комбинации.

Колиета с висулки

Независимо дали става въпрос за обикновен медальон с инициали, сърце, кръстче, животно, дърво на живота, компас или друг значим знак, висулката е най-добрият начин да персонализирате уникално за вас колие.

Можете също така да изберете висулки, изработени от кубичен цирконий, римско стъкло, кехлибар, черупка от абалон, кристал Сваровски и др. 

Пръстени

Вече не е необходимо да сте сгодени или женени, за да носите пръстен. Пръстените сами по себе си се превърнаха в най-добрия избор на независимите жени за демонстриране на тяхната индивидуалност.

Не се ограничавайте и до носенето само на един пръстен на определен пръст. Можете да носите пръстени на всеки пръст, ако искате, или да подреждате пръстени един върху друг.

От големи коктейлни пръстени до елегантни ленти, пръстените от сребро и скъпоценни камъни са динамичен начин да привлечете вниманието към ръцете си като продължение на личния си стил

Гривни

Смяташе се, че глезенките са тенденция, която ще отшуми, но истината е, че те са по-популярни от всякога.

Бившите момичета от 90-те години днес са пълнолетни жени и глезените се завърнаха с голяма сила, но това не означава, че и по-младите поколения не могат да се включат в нея.

Глезените са елегантен и деликатен начин да облечете чифт токчета или да добавите малко забавление към скъсените капризи за женски уикенд.