Как да изберем нова и практична секция за хола?

мебели за дневна

Пред много семейства стои въпросът, какъв вид мебели да предпочитат за обзавеждането на хола си. Това е сериозна задача, с която ще се справите по-лесно, ако изберете да купите мебелите онлайн. Интернет търговците предлагат много по-голямо разнообразие от актуални модели. Днес най-търсени са модерните секции, защото те са онази мебел, без която дневната няма да бъде толкова комфортна и стилна. От магазин Venus.bg ще ви дадат няколко съвета за това, как да откриете най-подходящия артикул за вашия дом. Старайте се да научите повече подробности за всички варианти, преди да се спрете на конкретен.

По какви критерии да изберем нова секция?

Като за всяка друга основна мебел и за тази трябва да отделите специално място, на което да я монтирате. Най-често това е най-голямата стена в дневната, която ще бъде и достатъчно удобна за целта. Спрямо нейните размери намерете мебел, която да изглежда достатъчно добре и да отговаря на изискванията ви за дизайн. Другият ключов момент е да прецените колко вещи имате за подреждане.

От това основно зависи и какъв размер секция ще купите. Ако багажът е повече и включва дори дрехи е най-добре да вземете по-голям артикул с достатъчно гардеробчета и шкафове. Дизайнът също е от значение, тъй като визуално секцията трябва да си подхожда с дивана, холната маса и всички останали вещици в стаята. Бихте могли да изберете универсален дървесен тон, който лесно ще се съчетае с всичко.

От Venus.bg предлагат следния модел. Секция Мираж – 250/50/190h, Венге/Бежово:

  • секция „Мираж“ е практично предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • съставена от шкаф за телевизор с две вратички и ниши;
  • етажерка;
  • гардероб с две врати, лост за закачалки и рафт;
  • висок шкаф с вратички, витрина и рафтове;
  • изработена от ПДЧ, в цвят по избор.

Красив съвременен модел, отличаващ се с интересен дизайн и невероятна практичност.

Защо модулните секции са толкова предпочитани?

Много бързо тези варианти станаха модерни, тъй като предлагат определена свобода за потребителя. Съставени са от отделни части, които може да монтираме както преценим. Има такива, които съдържат по-големи шкафове, витрини или дори гардеробче, но също и доста минималистични само с два-три модула.

Лесно ще направите атмосферата по ваш вкус с подобно обзавеждане, защото то ви позволява да изберете конкретна позиция за всеки отделен елемент. Цените също не са високи и така лесно ще промените интериора, без да влагате много средства. Ако следите редовно онлайн каталозите ще попаднете и на допълнителни промоции, дори на някой от луксозните модели.