Създайте спалнята на мечтите си с комплектите на Венус

спалня

Да откриете подходящия интериорен дизайн за обновлението на вашето спално помещение понякога не е лесна задача. Изборът е голям, но ако си мечтаете за нещо по атрактивно и впечатляващо бихме ви препоръчали мебелите на Виж повече, защото тези модели са най-открояващи се и ще ви създадат уют по време на почивката ви. Разбира се за да може такъв атрактивен комплект да стои достатъчно добре, трябва да имате подходящ размер стая.

Кралско излъчване с мебелите за спалня на venus

Има една категория комплекти, изработени по начин, който привлича със своята богата орнаментика, наситени цветове и комфортни артикули. Погледнати отстрани, те изглеждат извадени сякаш от някой кралски дворец. Характерно за моделите от този клас, които ще откриете в каталога на магазин venus е това, че всеки детайл е богато инкрустиран. Самите елементи са по-големи и обемни от стандартните и общия облик говори за висока класа и изтънченост. Извънредно уютно е да прекарвате почивното си време в такава обстановка, тя предразполага и подтиква към релакс. Кралските спални комплекти се състоят от – легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин, а понякога и тоалетка. Не са пропуснати и съвременните функционалности, под формата на механизми и системи, които ви предоставят допълнително място за съхранение и улесняват боравенето с различните шкафове и чекмеджета.

Луксозен спален комплект

Луксозен спален комплект INCI А 160/200 см. – екрю от venus:

  • Спалня с висока тапицирана табла;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и гардероб с плъзгащи врати и огледала;
  • Гардероб с вътрешно разпределение: три лоста за закачалки, рафтове и четири вътрешни чекмеджета;
  • Леглото е с висока, тапицирана табла и има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери 160/200 см.

С това обзавеждане домът ви ще изглежда страхотно и почивката ви би била качествена и уникална. Защо да не си осигурите кралски лукс на достъпна и атрактивна цена.