RUBI – за презиен монтаж на всякакви видове плочки

монтаж на плочки

Germans Boada, s.a., RUBI се появява на пазара през 1951 година като една от специализираните фирми за производтвото на машини за рязане на плочки от мозайка. Доста добре приети от строителните предприемачи и занаятчии, чиято работа многократно се улеснява и става много по-прецизна. Само две години след създаването си компанията печели златен медал за своето изобретение на национална изложба, която се провежда в Барселона, Испания. Така Rubi доказва, че въпреки минималния си опит има увереността да гради и предлага продукти със съществена значимост за определени сектори.

Rubi – запазена марка

Бързото развитие на марката води до проектиране и създаване на редица други инструменти, които много бързо намират широко приложение в строителния бранш. Ремонтни дейности, довършителни работи в сградите, полагане на всякакъв тип плочки – стенни или подови вече се става доста по-бързо, лесно и прецизно, тъй като изрязването на определени размери и форми е възможно именно с инструментите на Rubi.

Революцията, която прави испанската семейна компания бързо я популяризира и в други страни. така производството на инструментите за рязане на плочки започват да се изнасят в чужбина за да служат на майстори в строителния сектор. Независимо дали се ползват с професионална насоченост или за домашните ремонти с продуктите на Rubi резултатите са винаги безупречни. А утвърдеността на марката днес в световен мащаб покрива всички страни от Европа, САЩ, Азия и дори Обединените арабски емирства. Ето така от Руби успяват да постигнат едни невероятни бизнес резултати, които са плод на:

  • Иновативност;
  • Упоритост;
  • Креативност;
  • Коректност;
  • Висш професионализъм.

С различните решения, които фабриката създава за строителния бранш наистина се постига невероятна прецизност и бързина при извършването на работа. А едно от основните предимства на ръчните машини за рязане на плочки се оказват именно рентабилността. По-малко брак при полагането на плочки определено се харесва на предприемачите в строителния бранш, тъй като майсторите, които извършват монтаж на фаянсови или друг вид облицовки стават много по-прецизни в действията си.

Разнообразие на нашия пазар от машините Rubi

За да бъде и вашата работа оптимално бърза, рентабилна и безопасна това, което е добре да имате предвид са богатата гама от продукти на испанския бранд на нашия пазар. А решението, което търсите ви очаква в онлайн каталога на Ташев Галвинг, където всеки майстор – професионалист, занаятчия  или любител може да избере с един клик.Шаблон Rubi за копиране на форми

Една от основните мисии и цели на Rubi е да се превърне в лидер на световния пазар. А това няма как да не се получи, тъй като марката наистина намира верния път със своите висококачествени, ежедневно подобрявани инструменти, модернизирани и технологично ориентирани. За рязане, шлайфане, монтиране на плочки днес задачите на RUBI до голяма степен са изпълнени, защото това не са просто инструменти, а верните помощници, от които се нуждае и вашия бизнес.

Доста голямо е разнообразието, което предлагат от Ташев Галвинг за изделията, произведени в испанската фабрика. Сред най-търсените са:

  • Дискове са сухо и мокро полиране на мраморни повърхности, кранит, камък, разнообразни композитни материали както и бетон. Невероятно ефективни и с възможност за различен обхват според зърнистотата на материала са тези иновативни дискове;
  • Шаблон за копиране на форми. Това е изключително търсен инструмент, с който професионалното полагане на плочки наистина става доста по-прецизно и сигурно. с този шаблон дори най-трудните за изрязване форми стават прецизно обработени. Точната форма и размер на елемента, както и измерването на разстояния между тръби или други елементи става наистина лесно и без грешки;
  • Аксесоари за изрязване на керамика. Тук в каталога на Ташев Галвинг ще откриете многообразни видове боркорони, с които ще правите всякакви видове размери отвори безупречно прецизно без спукване или увреждане на плочката.

Germans Boada, s.a., RUBI предлагат иновативни решения, които заслужават внимание. Ако търсите решение за подобряване на вашата работа то в онлайн магазин Ташев Галвинг ще откриете световно признатото качество на ниски цени.