Pyramis – име с утвърдени позиции на пазара

мивки за вгтраждане

Продуктите на гръцката компания парамис бързо успяват да спечелят сърцата на хиляди домакинства. Бранда успява от създаването си като малък металургичен цех през 1959 година да превърне производство на всякакви пособия за домакинството в невероятно търсено в цял свят. Така десет години по-късно pyramis предприема производството на кухненски мивки и първата страна, която става основен потребител е Италия. С навлизането на новаторските решения при кухненското оборудване фабриката в Солун започва да се разраства и да предлага изискани и стилни решения, които са символ на удобство и функционалност.

Pyramis в България

Естествено, че българските потребители също не остават настрана от новаторството на съседката ни. Бързо мивки за вграждане пирамис стават част от каталозите на водещи търговци и се появяват като бюджетни, но супер красиви решения за всеки дом. Така е поставено началото, което вече половен век присъства в нашите кухни и безспорно доказва своите високи качества и стандарти при ежедневните ни задължения.

Парамис предлагат два основни вида мивки:

  • Неръждаеми;
  • PYRAGRANITE.

Материалите са основни и се прилагат във всякакви форми, модели, видове кухненски мивки, които могат да бъдат с опция за вграждане в шкаф или бордови. Моделите на Pyramis се отличават от множеството предложения за кухненски мивки не само по своят моден и иновативен дизайн, но и по съвременните автоматизирани технологии, с които се произвеждат. Гръцката компания инвестира милиони евро през 2007 година като основната цел е да се постигнат най-високи резултати и осигуряване на продукти за всички дъщерни дружества по света, включително и България. Ето защо днес не малко търговци, които предоставят както санитарен фаянс така и кухненско оборудване като мивки за вграждане разчитат на марката Парамис за да задоволят и най-взискателните претенции на своите клиенти. Многообразие от:

  • Мивки от неръждаема стомана;
  • Мивки от гранит;
  • Разнообразие от форми;
  • Размери;
  • Начини на монтаж.

Всичко това на достъпни цени можете да намерите в каталога на МебелиАрена. Вашата кухня заслужава най-доброто!