Материали, дизайн, изработка – причина за по-високите цени на някои модели холни маси

Холна маса

Масите за хол са един от съществените атрибути, за които казват, че понякога са неоснователно пренебрегвани. Практиката на водещи търговци на маси за хол показва, че клиентите първосигнално търсят не конкретен модел, а избират масата по нейната цена. Да е по-евтина и не толкова претенциозна като стил, да се адаптира и да не изисква грижи. До тук добре, но има клиенти, според които е важно масата да отговори на определени показатели за да я пожелаят. А знаете ли, че цената на едни маси спрямо други се определя главно от три важни неща? За тях ще ви разкажем в днешното четиво.

Цените – важни, но до колко

Ясно е, че всеки си прави сметката каква цена ще плати за даден продукт. А когато си купуваме маса етика е показателен дали да я предпочетем или не. От какво обаче зависи цената? Производителите са зависими от няколко елемента, които влизат задължително в остойностяването на даден артикул. Ето ги и тях:

  • Материалимаса

Избора на маси по отношение на материалите наистина е огромен. Те се изработват от естествена дървесина, ПВЦ, стъкло, метал и какво ли още не. Колкото по-скъп е материала то толкова по-ниска или по-висока за холна маса цена ще платим;

  • Дизайн

Не са малко производителите, за които е от съществено значение да предложат по-креативни и уникални модели холни маси. Те работят с утвърдени и доказани дизайнери на мебели, които влагат неповторимост и творчески усет. Работата е свързана с много труд така, че цените на тези холни маси и е оправдано по-висока;

  • Изработка

Дари по шаблон се изработват тези мебели или се ръчен на детайлен ръчен труд? Вече се досетихте кои маси биха били на висока цена, нали! Ето, че и изработката има отношение към сформирането на сумата, която виждате отбелязана на етикета.