Предимствата на големите дивани

Двоен диван

Практични и функционални – така изглеждат добрите дивани, които всеки от нас би желал да притежава. Има ли вариант да си изберем максимално голям като площ, но пън не заемащ твърде много пространство? Винаги сме готови да дадем оптимално ефективни решения, защото покупката на диван голям, функционален и модерен е възможен съобразно габаритите на вашата площ. Какви са предложенията, които сме ви подготвили днес? Сега е момента да ви запознаем с тях.

Г- образен ъглов диван

Това са удивителни мебели, които напълно успяват да се приспособят към всяка една площ, без значение от нейните габарити и размери. Не правите компромис с броя на седалките, които са минимум пет, а освен това Диван тройка дивана заема свободен ъгъл като идеята е да не се обсебва прекомерно голямо пространство.

Тези дивани разполагат и с удивителни функции като:

  • Разтегателен механизъм;
  • Релакс възглавнички и механизми;
  • Ракла за спално бельо;
  • Поставки за чаши и много други.

Лесно и удобно е да ведрите такава мебел както в голям така и по-малък хол.

П-образен голям диван

Невероятно е да можеш да събираш членовете на семейството и приятелите на този огромен диван. безспорно предимствата се дължат не само на размерите, защото е истински голям като параметри. Тук акцентите са като при Г-образните, но в по-големи пропорции. Невероятно естетични и елегантни тези мебели имат способността да пренесат лукса в дома ви без да каквито и да било компромиси. Модерни и атрактивни обаче имайте предвид, че за да разкриете потенциала на тези мебели е важно да им отредите повечко площ. Само така ще имате удобството да се възползвате от приоритетите им.

Колкото по-голям е един диван, толкова по-добре. Той се превръща в основен атрибут в интериора и няма как да не стане любимото ви място за почивка, отдих и приятни срещи с близки и приятели. От Венус имат страхотни идеи за Г и П-образни дивани, така че е време да се възползвате от тях още днес.