Мебели Арена с идеи за практични трапезни маси

Комбинирана разтегателна маса

Колекции от красиви и елегантни трапезни маси ни представят днес от Мебели Арена. За да бъде зоната за хранене уютна и гостоприемна е важно не само да потърсите адекватно решение, което да се внедри спрямо форма и размер, но и да бъде оптимално ефективно спрямо уюта, който носи със себе си. Три типа иновативни тенденции са на фокус в платформата за виртуален избор и днес ще ви ги представим с най-голямо удоволствие.

Стандартни, семпли модели с безупречна адаптация

Знаете ли, че едни от най-масово продаваните са белите, правоъгълни маси за трапезария. Това са мебели, които най-лесно се интегрират в различни стилове интериори. Невероятно практични и удобни, лесно съчетаващи се с всеки вариант столове.

Ако искате евтин и практичен вариант то ето, че  точно с тези бели, правоъгълни модели ще постигнете най-висока ефективност. А материалите, от които най-често се произвеждат са:

  • ПДЧ;
  • Лакирано ПДЧ;
  • МДФ и други.

Разтегателен механизъм ц модели с перспектива

Друг тип маси, които се нареждат в категорията най-продавани са именно тези, които имат разтегателен механизъм. Приоритетното при тях е в това, че винаги могат да осигурят повече площ и дори да ви посетят гости, които не сте очаквали то това не би ви притеснило. Лесно и удобно увеличавате площта на плота и настанявате новодошлите около трапезата.

Тенденциите за разтегателен механизъм се предлагат при следните форми трапезни маси:

  • Кръгли;
  • Квадратни;
  • Елипсовидни;
  • Правоъгълни.

От Арена ще ви изненадат с многообразието от предложения, които можете да изберете за вашия дом.

За хол и трапезария – комбинация, която не е за пренебрегване

След двата основни типа представяме и такива маси, които са трансформиращи се. Те са много удобни за малки жилища, където хола и трапезарията представляват едно помещение. Точно заради ограничената площ се използва една мебел, която от холна лесно придобива формата и размерите на такава за хранене. За да е удобно и приятно във всеки момент то това определено е супер правилно решение.