Как да изберем мебели подходящи за стилен и практичен коридор

портманто

Щом настъпи моментът, когато трябва да декорираме входното пространство познато като коридор, започваме да обмисляме различни варианти. Всеки от нас е наясно, че там съхраняваме връхните си дрехи, обувките и разни други вещи. Нужно е да открием подходящи мебели, които ще изглеждат добре и биха били достатъчно функционални. Правилното обзавеждане за коридор https://www.venus.bg/коридор ще ви помогне всеки ден с желание да използвате отделните неща и цялата обстановка да изглежда подредена и организирана. Качеството на всеки елемент също е важно и да се запознаете с материалите от които се изработват съвременните мебели.

Кои са ключовите артикули задължителни за коридора

През годините са се откроили мебели, които са направени специално за входното помещение и позволяват на всяко семейство да намери подходящите модели за своя дом. На първо място трябва да споменем портмантото, което предоставя най-много възможности. То представлява цяла конструкция по-голяма или по-малка в зависимост от вашите нужди, която в себе си съдържа различни по функции части. Това са практично гардеробче с огледало, закачалки, шкаф за обувки, етажерки и понякога рафтове. Освен него трябва да се погрижите да балансирате пространството и с още няколко допълнителни неща. Препоръчваме ви стояща закачалка, допълнителен шкаф за обувки и евентуално голямо и красиво огледало. Тук ще обърнем по-специално внимание на един от моделите на онлайн магазин Venus.bg. Портманто Виго – дъб карбон и дъб сонома:

портманто за коридор
  • Подходящо допълнение за Вашия коридор или антре;
  • Изключително модерно изпълнение, което се изработва в комбинация от цветове ателие лайт и ателие дарк;
  • Разполага с еднокрилен гардероб, огледало, три закачалки за дрехи, един шкаф, две чекмеджета и горен рафт за вещи;
  • Изработено от висококачествено ПДЧ.

Една подобна мебел много ще ви помогне да организирате пространството и то винаги да изглежда изрядно подредено.

От какви материали най-често се изработват мебелите

Когато купуваме някакъв вид обзавеждане винаги се интересуваме от това как е направено и дали е достатъчно здраво. Особено, когато става въпрос за коридора трябва да бъдем много внимателни, защото обзавеждането ще е в контакт с обувките, които често са влажни и с прах от улицата. Мебелите трябва да могат да се почистват лесно и безпроблемно. Здравината и устойчивостта е добре да бъде доказана във времето. Най-често материалите, които се влагат в такива мебели са:

  • MDF плоскости – висококачествени, те са гаранция за дълъг експлоатационен живот;
  • ПДЧ плоскости – малко по-евтин материал от предходния, но също толкова надежден и стилен;
  • Естествено дърво – доказано във времето като най-добър и качествен материал.

Изберете дизайн на новите си мебели и се запознайте с характеристиките на материалите от които са изработени. Накрая коридорът ви ще бъде уютен, чист и подреден с вкус.